Cimbom kaybetti

Cimbom kaybetti
Galatasaray, ağırladığı Alanyaspor'a 87. dakikada Candeias'ın golüyle 1-0 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılı ekip, ligdeki ilk yenilgisini alsa da ligde üst üste 3. maçında puan kaybı yaşadı, Alanyaspor ise Bülent Korkmaz yönetiminde...

Galatasaray, ağırladığı Alanyaspor'a 87. dakikada Candeias'ın golüyle 1-0 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılı ekip, ligdeki ilk yenilgisini alsa da ligde üst üste 3. maçında puan kaybı yaşadı, Alanyaspor ise Bülent Korkmaz yönetiminde 2'de 2 yapmış oldu.

  1. dakikada Borja'nın sol kanattan ortasında arka direkte Candeias'ın vuruşunu ilk anda Muslera çıkarırken dönen topta Candeias, yine vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi: 0-1.
    BABEL YUHALANDI
    Galatasaray'da taraftarlar, oyuna sonradan giren Babel'e tepki gösterdi. Taraftarlar, Ryan Babel'i yuhaladı.
    Maçın ardından Galatasaray'ın kondisyon antrenörü Scott Piri, sonradan oyuna girenleri ter idmanı için sahaya çıkarınca Babel'i taraftar yine yuhaladı.
    Babel de karşılık verdi. Taraftarın yine tepki vermesinin ardından Babel de taraftara dönüp onları alkışlayarak tepkisini gösterdi.
    ÖMER BAYRAM FORMAYI YERE ATTI
    Ömer Bayram da Galatasaray taraftarının tepkisini alan futbolculardan biri oldu. Alanyaspor maçında oyuna sonradan giren futbolcular rejenerasyon idmanına çıkarken Ömer'e de tepki büyüktü.
    Taraftarın " Formayı çıkar" diye tezahürat yapması üzerine Ömer Bayram da idmanı yarıda bırakarak formasını çıkarıp yere attı ve taraftara dönerek “Eyvallah" dedi, daha sonra da sahayı terk etti.

STAT: Türk Telekom
HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen, Esat Sancaktar, Mustafa Savranlar
GALATASARAY: Muslera - Yedlin (Dk. 73 Ömer Bayram), Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan Antalyalı (Dk 46 Emre Kılınç), Berkan Kutlu, Cicaldau, Morutan (Dk. 46 Feghouli), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 77 Babel), Halil Dervişoğlu (Dk. 46 Mustafa Muhammed)
AYTEMİZ ALANYASPOR: Serkan Kırıntılı - Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih Aktoy, Umut Güneş, Efecan Karaca (Dk. 90+3 Eduardo), Emre Akbaba (Dk. 85 Efkan Bekiroğlu), Davidson (Dk. 71 Candeias), Diedhiou (Dk. 71 Babacar)
GOL: Dk. 87 Candeias (Aytemiz Alanyaspor)