Çizgi saraya doğru renk değiştiriyor

Çizgi saraya doğru renk değiştiriyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Atatürk kırmızı çizgimizdir” diyen Bahçeli’ye “O çizgi biraz uzayıp saraya yaklaşınca renk değişiyor”...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Atatürk kırmızı çizgimizdir” diyen Bahçeli’ye “O çizgi biraz uzayıp saraya yaklaşınca renk değişiyor” diyerek tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu hükümete de “Atatürk’e hakaret etmek için mi açtınız Ayasofya’yı?” diyerek seslendi.
Kılıçdaroğlu, “O çocukları o meczuba teslim eden kim? Kendi tarihine ihanet etmeyi bir kural haline getiren bir meczubu orada nasıl tutarsınız?” diye sordu.
Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
“Sayın Bahçeli’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkması eyvallah başımın ütüne. Ama asıl kızmamız gereken bu meczup mu? Bu meczup bu konuşmayı kimin önünde yapıyor? O devlet ricalinden bir Allah’ın kulu çıkıp ‘yanlış söylüyorsun’ dedi mi? E Bahçeli’ye soruyorum, sen kime kızıyorsun arkadaş? O çocukları o meczuba teslim eden kim? Kendi tarihine ihanet etmeyi bir kural haline getiren bir meczubu orada nasıl tutarsınız?”