Crespo Fenerbahçe'ye geri mi dönecek? Rayo Vallecano kararını verdi

Crespo Fenerbahçe'ye geri mi dönecek? Rayo Vallecano kararını verdi
Devre arasındaki transfer döneminde Fenerbahçe'de Miguel Crespo, satın alma opsiyonuyla Rayo Vallecano'ya kiralanmıştı. Crespo'nun Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu.Fenerbahçe, 2021-22 sezonun başında Portekiz...
Devre arasındaki transfer döneminde Fenerbahçe'de Miguel Crespo, satın alma opsiyonuyla Rayo Vallecano'ya kiralanmıştı. Crespo'nun Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu.

Fenerbahçe, 2021-22 sezonun başında Portekiz ekibi Estoril'den 1,5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Miguel Crespo'yu takımda fazla forma şansı bulamaması nedeniyle bu devre arasında İpanyol ekibi Rayo Vallecano'ya satın alma opsiyonuyla kiralamıştı.

La Liga ekibi Portekizli orta saha ile ilgili kararını verdi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; 27 yaşındaki futbolcunun performansının Rayo Vallecano'da idarecileri memnun etti. İspanyol kulüp, Miguel Crespo'nun satın alma opsiyonu maddesini kullanma kararı aldı.

4 milyon euro

Miguel Crespo kiralık olarak forma giydiği Rayo Vallecano'da 4 maçta şans buldu. Tecrübeli orta sahanın satın alma opsiyonu maddesinin 4 milyon Euro olduğu kaydedildi. Öte yandan Miguel Crespo'nun satışından elde edilecek gelirin yüzde 20'si Estoril'e ödenecek.

Sözleşmesi 2025'te sona eriyor

Portekizli orta sahanın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Miguel Crespo'nun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Barroselas altyapısında futbola başlayan Miguel Crespo daha sonra Feirense, Neves, Merelinense, Braga ve Estoril'de oynadı. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu başında Portekizli orta saha için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.