Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaatine süre verdi: Köprüden önce son çıkış

Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaatine süre verdi: Köprüden önce son çıkış
Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa Cemaatine 22:30’a kadar süre verdi ve bildiği her şeyi anlatacağını söyleyerek, Bildiklerimi söyleyince bazıları insan içine çıkamayacak! İsmailağa'ya son ihtâr! Köprüden önce son...
Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa Cemaatine 22:30’a kadar süre verdi ve bildiği her şeyi anlatacağını söyleyerek, Bildiklerimi söyleyince bazıları insan içine çıkamayacak! İsmailağa'ya son ihtâr! Köprüden önce son çıkış!” dedi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, daha önceden mensubu olduğu ancak Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünden sonra ayrıldığı İsmailağa Cemaati’ni tehdit etti. Cübbeli Ahmet, dediklerim kabul görmezse çarşamba günü saat 22.30’da açıklamada bulunacağını söyledi.

Cübbeli Ahmet, son yıllarda İsmailağa Cemaati’nin en bilinen yüzü olarak dikkat çekiyordu. Ancak cemaatin lideri Ahmet Mahmut Ünlü’nün ölümü sonrasında Cübbeli Ahmet de yeni yönetim tarafından dışlanmıştı. Cübbeli Ahmet, bu zamana kadar cemaat hakkında hiç konuşmadığı ancak şimdi mecbur kaldığı için konuşacağını söyledi.

Cübbeli Ahmet, bu zamana kadar cemaat hakkında hiç konuşmadığı ancak şimdi mecbur kaldığı için konuşacağını söyledi. Cübbeli, “Köprüden önce son çıkış” başlığı ile paylaştığı videosunda çarşamba günü saat 22.30’a kadar istedikleri olmazsa açıklamada bulunacağını söyledi.

Cübelli Ahmer, “Bildiklerimi söyleyince bazıları insan içine çıkamayacak! İsmailağa'ya son ihtâr! Köprüden önce son çıkış! Çarşamba 22:30’a kadar bu teklifim kabul görürse susacağım, değilse onlar düşünsün!” ifadelerini kullandı.