Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Mitingi'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Mitingi'nde konuştu
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana Mitingi'nde halka hitap etti.AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Mitingi'nde halkla bir araya geldi.31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde...
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana Mitingi'nde halka hitap etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Mitingi'nde halkla bir araya geldi.

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, CHP'ye yüklendi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Delikanlılığın kitabını yazan Adana, bugün bir başka güzel.

Şu anda Adana'da meydanda 75 bin kişi var. Adana'nın gerçek belediyeciliğe olan hasretini dindirmeye az kaldı. Artık Adana'yı bu malum ellerden almaya hazır mıyız?

CHP başta olmak üzere muhalefetin halini görüyorsunuz. Birbirleriyle uğraşmaktan fırsat bulamadıkları için başka bir konuyla ilgilenemeyecek durumdalar. 

Bunların ettikleri 3-5 laf dışında ülkenin herhangi bir derdiyle gerçekten dertlenmediklerini görüyoruz. 

Aynı şekilde şehirlerimizin, oralarda yaşayan insanlarımızın herhangi bir sıkıntısını çözecek bir projelerini duydunuz mu? Uluslararası meselelerde ilkeli bir duruş sergilediklerine şahit oldunuz mu? Göremezsiniz, duyamazsınız çünkü yok.

Bunlar hal çadırını hastane diye benim Adanalı kardeşlerime yutturmaya çalıştılar. Bunlar bu denli yalancı. Daha kendilerine hayrı olmayanların memlekete, millete hayrı dokunması mümkün mü? Biz Türkiye Yüzyılı diyoruz gerçek belediyecilik diyoruz, hazırız diyoruz, kararlıyız diyoruz; onlar ise kapalı kapılar ardında birbirlerinin kuyusunu kazıyor. Kirli ittifaklarla hani çay 'demlersiniz' ya... Demleniyor. Şaibeli pazarlıklarla seçim kazanma peşinde koşuyorlar.

 " Mayıs ayında cumhurbaşkanı adayı olarak milletin önüne çıkardıkları bir zat vardı. Seçimde umduklarını bulamayınca adaylarına yükleyip kendilerini temize çıkardılar. Başkanlarını partiden öyle bir attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile partiden içeri sokmayacaklar. Kazandık diyerek milletin aklı ile dalga geçiyorlardı

İçimizdeki müzmin muhalifler anlamasa da Türkiye'nin nasıl büyük işlere imza attığını dostlarımız ve hasımlarımız çok iyi biliyor. Muhalefetin bize sürekli örnek gösterdiği ülkelerde son dört gündür KAAN konuşuluyor ya, KAAN, KAAN. Türkiye’nin savunma sanayi hamleleri konuşuluyor. Öyle garip bir durumla karşı karşıyayız ki bizdeki mankurtlaştırılmış zihinler KAAN’a bakınca kalorifer peteği ya da süpürge sapı görüyor.