Cumhurbaşkanı Erdoğan: Allah CHP'li kardeşlerimize sabır versin

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Allah CHP'li kardeşlerimize sabır versin
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Mitingi'nde konuştu ve belediye başkan adaylarını tanıttı....
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Mitingi'nde konuştu. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Mitingi'nde konuştu ve belediye başkan adaylarını tanıttı. CHP'ye yüklenen Erdoğan, CHP'ye yüklenerek "Milletten ve siyasetin temel değerlerinden öyle kopuklar ki belediye başkan adaylarını dahi vatandaşa değğil yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi uygun görürse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkarıyorlar diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Biliyorsunuz biz partimizi kurarken Afyonkarahisar'dan yola çıktık. Hamdolsun bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde sizlerin güçlü ve sarsılmaz desteğini hep yanımızda hissettik. Siz bizi yalnız bırakmadınız. Önümüze çıkan engelleri sizlerle beraber aştık.

Emperyalistlerin oyununu sizlerle beraber bozduk. Türkiye yüzyılının temellerini yine sizlerle beraber attık. Şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri var. 38 gün sonra bir kez daha sandık başına gideceğiz. Tıpkı 14 - 28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi yine çok kritik tercihlerde bulunacağız.

Evlatlarımızı çağın her türlü sapkın akımlarından koruyacak, milli ve manevi değerlerimize uygun nesiller yetiştirecek bir anlayışla programlarımızı hayata geçireceğiz. Şehirlerimizi, çevreye ve tabiata duyarlı estetikle biçimlenmiş tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri korunmuş, huzurlu, güvenli yerleşim yerli olarak geliştireceğiz.

"Başkan adaylarını dahi vatandaşa değil yapay zekaya soruyorlar"

Muhalefetin ne bizim gibi güçlü tecrübesi ne de ortaya koyabilecekleri geniş vizyonları var. Parti içi iktidar kavgaları dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Dün baştacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar. Türkiye'nin sorunlarına çare olacak, şehirlerimizin sıkıntılarını giderecek doğru düzgün tek bir önerileri dahi yok. Milletten ve siyasetin temel değerlerinden öyle kopuklar ki belediye başkan adaylarını dahi vatandaşa değil yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi uygun görürse, kimi seçerse bunlara neyi emrederse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkarıyorlar.

"Allah CHP'li kardeşlerimize sabır versin"

Sonra bir de utanmadan millete 'adaylarımıza tıpış tıpış oy vereceksiniz' dayatmasında bulunuyorlar. Allah bunlar akıl fikir, CHP'li kardeşlerimize de sabır versin.

Bize oy veren kardeşlerimizle birlikte siyasi tercihi farklı vatandaşlarımıza da el uzatmaya, onların da hislerine tercüman olmaya, onların da beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Sadece seçim beyannamemizi değil, milletimizin huzuruna çıkaracağımız başkan adaylarımızı tespit ederken de bu hassasiyetle hareket ettik.

Kucaklayıcı, nitelikli, vizyoner ve toplumun tüm kesimlerini temsil eden adaylar olmasına özellikle dikkat ettik. Milletimizin de belediye başkan adaylarımızı bağrına basacağına yürekten inanıyoruz.

Yolunu kaybedenlerin, yolunu değiştirenlerin, yolunu şaşıranların tercihleri kendilerini ilgilendirir. Biz bunları dikkate almıyor sadece işimize odaklanıyoruz. Türkiye yüzyılının hazırlıklarını yaparken en büyük güç kaynağımız 21 yılda ülkemize ve şehirlerimize kazandırdıklarımızdır. İşte bugün Türk savunma sanayisinin gurur günlerinden birini daha yaşadık.

Vatandaşlarımız adayları değerlendirirken şehrine, kendi hayatına ne gibi bir katkısı olacağının hesabını yapar. 

Milletimizin karşısına çıkan adaylardan bazıları öyle ölçüsüz vaatlerde kendisini göstermeye çalışıyor ki insan şaşıp kalıyor. Belediyelerde de şehrine yıllar kaybettiren başkanlar oldu. İhtiyaçlar, imkanlar bellidir, hepsini bir araya getirir hizmet planlamasını yaparsınız. Her konuda atıp tutanları kendi haline bırakın. Belediyecilik hesap kitap işidir. Siz sandıktan şehrinize aşkla hizmete edecek adayları çıkarmaya bakın. 

"Daha neler yapacağız neler..."

Ülkemizin de şehirlerimizin de kaybedecek tek bir günü bile yok. Partimizi kurduğumuzda hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanlayız. 

Bugün Türk savunma sanayiinin gurur günlerinden birini daha yaşadık. Milli Muharip uçağımız KAAN bugün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Daha neler gelecek neler. Kızılelma F-16'nın taşdığı bombayı taşıyor. Daha yapacağız. KAAN aynı F-16 gibi. Böylece Türkiye 5'inci nesil uçağımızda kritik bir aşamayı daha geride bıraktık. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun diyorum. Savunma sanayiinde milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz. 

"Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri"

Mevlana hazretleri ne güzel söylemiş. Kamil odur ki koya dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser. Biz de milletimizin gönlünde eserlerimizle, hizmetlerimizle, projelerimizle hoş bir seda bırakmak için çalıştık, çalışıyoruz. Ziya Paşa ne diyor? Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Eser ve hizmet yarışında kimse bizimle boy ölçüşemez. İnşallah, önümüzdeki yıllarda ülkemizin tamamıyla birlikte Afyonkarahisar'ımızı da yeni yatırımlarla kalkındırmayı sürdüreceğiz.

Kardeşlerim unutmayın şu anda Cumhur İttifakı iktidar mı? Bir belediye düşünün ki kiminle hareket edecek? Cumhur İttifakıyla... DEM'lenenler varsın DEM'lensin. Biz işimize bakacağız. Sizlerin adaylarımıza merkezde ve ilçelerde çok güçlü destek vereceğinize inanıyorum..."