Erdoğan: Gençlerimizin, kadınlarımızın, emeklilerimizin, çalışanlarımızın hayalleri bunların insafına bırakılamaz

Erdoğan: Gençlerimizin, kadınlarımızın, emeklilerimizin, çalışanlarımızın hayalleri bunların insafına bırakılamaz
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa Mitingi'nde konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alan Erdoğan, "Allah korusun bunların eline fırsat geçerse ülkemiz elindekinden de olur" dedi.Gazete Pencere Haber MerkeziAKP...
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa Mitingi'nde konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alan Erdoğan, "Allah korusun bunların eline fırsat geçerse ülkemiz elindekinden de olur" dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa Mitingi'nde konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alan Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmek isteyenler var. Kılıçdaroğlu 13 kez girdiği seçimlerden nasıl bir netice alamadan gittiyse bunun da akıbeti aynı olacak" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Kendi partisine sözünü geçirmediği halde borusunu burada öttürmek isteyenler var. Manisa'nın da desteğiyle onu da özgürleştirerek, prangalarından kurtaracağız. 13 kez girdiği seçimlerden nasıl bir netice alamadan gittiyse bunun da akıbeti aynı olacak. Ortaya koyacak hiçbir vizyonu olmayanlar bağırıp, çağırıp gider

Türkiye'yi geçtiğimiz 21 yılda 3 kattan fazla nasıl büyüttüysek, sanayimizi, tarımımızı nasıl küresel rekabete hazırladıysak bugünkü meseleleri de öyle yoluna koyacağız hiç endişe etmeyin.

Çalışanların dertleri mi var birlikte çözeceğiz, emeklilerin sıkıntısı mı var birlikte aşacağız, gençlerimizin hayali mi var birlikte gerçekleştireceğiz.

Ülkenin esenliğini tehlikeye atmaktan çekinmeyen, milleti umursamayan muhalefet anlayışının ilkesiz, ölçüsüz ve sorumsuz politikaları yaşadığımız sıkıntıların üstüne adeta tuz biber ekti.

"CHP Genel Başkanı'nı kimsenin taktığı yok"

Cumhur İttifakı, AK Partisiyle MHP'siyle, belediye başkan adaylarıyla, belediye meclis üyesi adaylarıyla tüm şeffaflığıyla ortadadır. Bu ittifakın gizli saklı hiçbir gündemi, pazarlığı, hedefi yoktur. Her şey milletimizin gözü önünde cereyan etmektedir. Peki CHP''nin kurduğu ittifaklarda böyle bir açıklık var mı? Hatırlarsanız eski CHP Genel Başkanı'nın kurdukları masa dışında bir parti genel başkanıyla yaptığı bakanlık pazarlığı seçimden sonra ortaya çıkmıştı. 

Şimdiki CHP Genel Başkanı'nı zaten kimsenin taktığı yok. Bu parti adına kimi isimlerin nerede ve kimlerle DEM'lendiği belli değil. Kendilerini pazarlıklara öyle kaptırdılar ki işte Manisa Saruhan'da olduğu gibi aday listelerini seçim kurullarına zamanında veremediler.

Haftalar öncesinden günü, saati, yeri belli olan bir işi bile beceremeyecek kadar siyasetten, meseleden, gündemden uzak durumdalar. Çıkarları dışında kişisel kariyerleri dışında hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Bırakın dünyada ve Türkiye'de ne olup bittiğini, kendi memleketleriyle bile ilgilenme gereği duymuyorlar. Böyle siyaset olmaz. Türkiye'nin yönetimi bu zihniyete emanet edilmez.

"Bunların eline fırsat geçerse ülkemiz elindekinden de olur"

Şehirlerimizin geleceği bu kirli pazarlıkların mezesi yapılamaz. 3-5 belediye alacağız diye siyasi bölücülere bu derece teslim olunmaz. 

Kadınlarımızın, gençlerimizin, çalışanlarımızın, emeklilerimizin beklentileri, hayalleri, hakları bu kifayetsiz muhterislerin insafına bırakılamaz. Bu muhalefet anlayışının, bu muhalefet politikasının Türkiye'ye verecek hiçbir şeyi yoktur. Allah göstermesin bunların ellerine fırsat geçerse ülkemiz ve milletimiz elindekinden de olur.

"Seçim gecesi gözüm Manisa'da olacak"

Manisa verdiği sözü tutar.  Seçim gecesi gözüm Manisa sonuçlarında olacak. Biz milletimiz karşısına hep eser ve hizmet siyasetiyle çıktık. Bugüne kadar da sözümüzü tuttuk"

İnşallah önümüzdeki dönemde Manisa'ya yapılan yatırımları katlayarak artıracağız. Cumhurbaşkanı bu kardeşiniz, hükümet zaten bizde. Ee? Burayı da Cumhur İttifakı olarak aldığımız zaman durum ne olacak? Herhangi bir aksama olmadan Ankara ve Manisa el ele verecek buradaki hizmetler artarak yoluna devam edecek."