Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kimsenin aracılığına ihtiyacımız yok

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kimsenin aracılığına ihtiyacımız yok
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Tunceli'de konuştu. Demokratik standartların gelişime açık olduğunu belirten Yılmaz, "Bu konuda kimsenin aracılığına ihtiyaç duymadığımızı, özellikle bu tür kimlikleri istismar etmeye...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Tunceli'de konuştu. Demokratik standartların gelişime açık olduğunu belirten Yılmaz, "Bu konuda kimsenin aracılığına ihtiyaç duymadığımızı, özellikle bu tür kimlikleri istismar etmeye çalışan terör örgütlerine hiçbir ihtiyacımızın olmadığını vurgulamak isterim" dedi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tunceli'de bir otelde düzenlenen İş Dünyası ve Kanaat Önderleri Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, hükümetin insanlara hizmet odaklı olduğunu vurguladı. Siyasi anlayışlarını eser ve hizmet siyaseti olarak tanımlayan Yılmaz, yönetim anlayışlarının insan odaklı olduğunu ve insanı merkeze koyduğunu belirtti. Doğu ve güneydoğuya önemli yatırımlar yapıldığını ifade eden Yılmaz, 81 vilayette eşit standartlarda hizmetler sağlanması için çalıştıklarını dile getirdi.

Yılmaz, Türkiye'nin son 20 yılda demokrasi ve insan hakları konusunda önemli adımlar attığını ve insanların temel hak ve özgürlüklerini rahatça yaşayabilmesi gerektiğini vurguladı. Demokrasinin sürekli gelişen bir süreç olduğunu belirten Yılmaz, herkesin sorunlarını doğrudan konuşabileceği bir ortamın sağlanması gerektiğini dile getirdi.

Son olarak, hiç kimsenin aracılığına ihtiyaç duymadan vatandaşlarla doğrudan iletişim kurduklarını ve terör örgütlerinin kimlikleri istismar etmesine izin vermeyeceklerini vurgulayan Yılmaz, hükümetin vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya odaklandığını belirtti.