Davutoğlu’ndan dilekçe: Şikayetim yok

Davutoğlu’ndan dilekçe: Şikayetim yok
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul il Başkanlığı kamp programında açıklamalarda bulundu.Gelecek Partisi lideri, “Bunlar böyle bunlar sürtük. Bunlar için ulu mabet nedir ne değildir böyle bir...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul il Başkanlığı kamp programında açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi lideri, “Bunlar böyle bunlar sürtük. Bunlar için ulu mabet nedir ne değildir böyle bir şey yok” açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki göstererek “Sayın Erdoğan bu senin ahlakın. Milletimizin ahlakında kadınlara hakaret etmek yoktur ve olamaz. Kimse kadınlara böyle bir ifade kullanamaz. Nasıl böyle konuşursunuz. Sayın Cumhurbaşkanı nasıl bir fitili ateşlediğini görmüyor mu?” diye konuştu.

Davutoğlu şöyle devam etti:
“Kadınlar Erdoğan’ın o açıklamalarını alkışladı. Nasıl alkışlarsınız? Bir milletin başına felaket, sadece yanlış yapanlar yüzünden değil, susanlar yüzünden de gelir. Bugün artık küfür etmek, hakaret etmek normalleşti. Hiçbir zaman yolsuzluklar bu kadar normalleşmemişti. Biz eskiden hesap sorardık. Biz bir dalgakırandık. Yolsuzlukları kırmaya çalıştık.”

Davutoğlu’ndan Gezi Davası’na bakan mahkemeye dilekçe: Kimseyi şikayet etmedim
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun avukatı Ahmet Başçı, müvekkilinin ‘Gezi Parkı Davası’na müdahilliği’ iddiasına ilişkin bir açıklama yayınladı.

Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davası’na ‘şikayetçi’ olarak yer aldığı yönündeki haberleri yalanlayan Başçı, müvekkilinin davaya hiçbir zaman iştirak etmediğini ve kimseden şikayetçi olmadığını açıkladı.

Başçı, bu durumun tespiti için davaya bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak, herhangi bir şikayetlerinin olmadığını da ifade ettiklerini duyurdu.