DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: Bu ölümleri durdurmak için elimizden geleni yapacağız

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: Bu ölümleri durdurmak için elimizden geleni yapacağız
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti'nin 31 Mart seçimlerinde yarışacak adayların belirlenmesi için yapılan ön seçimlerde konuştu. Bakırhan, "Yaşamını yitiren askerlerin...
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti'nin 31 Mart seçimlerinde yarışacak adayların belirlenmesi için yapılan ön seçimlerde konuştu. Bakırhan, "Yaşamını yitiren askerlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Savaşın acısını en çok biz Kürtler, Sosyalistler, Devrimciler biliyor." dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti'nin 31 Mart seçimlerinde yarışacak adayların belirlenmesi için yapılan ön seçimlerde konuştu.

Dün şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı dileyen Bakırhan, "Yaşamını yitiren askerlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Savaşın acısını en çok biz Kürtler, Sosyalistler, Devrimciler biliyor. Bu ölümleri durdurmak için elimizden geleni yapacağız. Ama savaşın acısını bilmeyenler yeniden savaş sloganları atıyor." dedi.