DEM Parti İBB Eş Başkan adayları Agos Gazetesi'ni ziyaret etti

DEM Parti İBB Eş Başkan adayları Agos Gazetesi'ni ziyaret etti
DEM Parti İBB eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, Agos Gazetesi'ni ziyaret etti.Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş...
DEM Parti İBB eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, Agos Gazetesi'ni ziyaret etti.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, Şişli’de bulunan Agos Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Beştaş ve Çepni’ye DEM Parti İstanbul İl Eşbaşkanı Gonca Yangöz ve il yöneticileri eşlik etti.

MA'nın haberine göre DEM Parti heyetini, 19 Ocak 2007’de katledilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in eşi Rakel Dink ve gazete çalışanları karşıladı. Görüşme basına kapalı sürdü.

Beştaş daha sonra Ataşehir’de bulunan Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nı (MAREV) ziyaret etti. Ziyarete DEM Parti İstanbul İl Eşbaşkanı Gonca Yangöz ve il yöneticileri eşlik etti.

"Ne yaptığımızı biliyoruz"

Kimseye kazandırmak veya kaybettirmek gibi bir amaçlarının olmadığını belirten Meral Danış Beştaş, tek amaçlarının kazanmak olduğunu ifade ederek kazanacaklarının vurgusunu yaptı.

Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin en çok konuşulan partinin DEM Parti olduğunu söyleyen Beştaş, “Şu anda kamuoyunda en çok tartışılan konu olan 31 Mart seçimlerine az bir süre kaldı. Bütün Türkiye seçimi bir yana İstanbul bir yana. İstanbul’un Türkiye’yi belirleyeceği bir hava oluşturuldu. Tabii ki İstanbul belirleyici bir etkiye sahip. Bu durum Erdoğan’ın, ‘İstanbul’u alan Türkiye’yi alır’ konuşması ile biraz daha Türkiye’nin gündemine girdi. İstanbul seçimi en çok tartışılan ve herkesin merak ettiği bir seçim. Biz ne yaptığımızı biliyoruz, sonuçta bir siyasi partiyiz. 1999’dan bu yana en demokratik belediyeciliği hayata geçiren, yerinden yönetimi savunan bir partiyiz” ifadelerini kullandı.