Derbide sessiz gece

Derbide sessiz gece
Süper Lig'in 3'üncü haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta gol sesi çıkmadı. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan müsabaka 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray 7 puana, Fenerbahçe ise 5...

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta gol sesi çıkmadı. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan müsabaka 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray 7 puana, Fenerbahçe ise 5 puana yükseldi.

7'nci dakikada Taylan Antalyalı, ceza sahası dışından kaleye sert bir şut çekti, kaleci Altay Bayındır topu son anda kornere çeldi.
18'inci dakikada Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunda Gökhan Gönül'ün ön direkte yaptığı kafa vuruşu üstten auta gitti.
20'nci dakikada Omar Elabdellaoui'nin sağ kanattan içeri kestiği ortada Arda Turan'ın kafa vuruşunu Altay Bayındır kurtardı ve iki hamlede topa sahip oldu.
36'ncı dakikada Belhanda'nın pasıyla savunma arkasına sarkan Feghouli, yaptığı düzgün vuruşla ağları sarstı. Ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve gol geçersiz sayıldı.
İlk yarı 0-0'lık beraberlikle son buldu.
65'inci dakikada Falcao'nun pasıyla topu önünde bulan Linnes, topu sol kanattaki Arda Turan'a aktardı. Arda Turan'ın ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruş, Lemos'a çarparak kaleye yöneldi. Altay Bayındır topu son anda çeldi.