DERBİDE TOP 41 DAKİKA OYUNDA KALDI

DERBİDE TOP 41 DAKİKA OYUNDA KALDI
Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine gerginlik hakimdi. Novak ve Ghezzal'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona eren Beşiktaş-Fenerbahçe maçında oyuncular arasındaki tartışmalar futbolun önüne...

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine gerginlik hakimdi. Novak ve Ghezzal'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona eren Beşiktaş-Fenerbahçe maçında oyuncular arasındaki tartışmalar futbolun önüne geçti.

Yaşananlar nedeniyle topun oyunda kalma süresi çok düştü. Toplam 9 sarı kartın gösterildiği derbide topun oyunda kaldığı süre 41 dakika 15 saniye olarak gerçekleşti.

Bu istatistikle Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması Süper Lig'de bu sezon topun en az süre oyunda kaldığı maç olarak kayıtlara geçti.

Bu arada 9. dakikada penaltı kaçıran Batshuayi, 2014-2015 sezonundan bu yana Beşiktaş'ta Süper Lig'de bir sezonda iki penaltı vuruşundan yararlanamayan ikinci oyuncu oldu.

Belçikalı santrfor, 3 Nisan'da deplasmanda oynadıkları Trabzonspor maçında da bir penaltıdan sonuç alamadı. Batshuayi bu sezona kadar kariyerinde kullandığı toplam altı penaltıdan dördünü gole çevirmişti.

Siyah-beyazlı ekipte daha önce 2015-2016 sezonunda Mario Gomez, kullandığı üç penaltıdan sadece birini golle sonuçlandırmıştı.