Derya Uluğ'dan Galatasaray isyanı: Buyurun videonun orijinal hali

Derya Uluğ'dan Galatasaray isyanı: Buyurun videonun orijinal hali
Şarkıcı Derya Uluğ, son konserinde Sezen Aksu'nun Şinanay şarkısını söylerken Fenerbahçeli hayranlarının Galatasaray'a küfür etmesine güldüğü iddia edildi. Derya Uluğ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada duruma...
Şarkıcı Derya Uluğ, son konserinde Sezen Aksu'nun Şinanay şarkısını söylerken Fenerbahçeli hayranlarının Galatasaray'a küfür etmesine güldüğü iddia edildi. Derya Uluğ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada duruma isyan etti.

Sesi, şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sıkça adından söz ettiren Derya Uluğ'un son konserinde Sezen Aksu'nun Şinanay şarkısını söylerken Fenerbahçeli hayranlarının Galatasaray'a küfür etmesine gülümsediği öne sürüldü.

Derya Uluğ'dan açıklama

Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken Fenerbahçe taraftarı 38 yaşındaki şarkıcı açıklama yaptı.

Uluğ, o anlara ait bir videoyu kendi sosyal medya paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya insanı yanıltmaya, insan da gördüğüne inanmaya çok müsaittir. Gördüğünüz bir video üzerinden, birini haksızca, hiç tasvip etmediği bir şeyi yapmış gibi göstermenin kime ne zaman ne faydası olmuştur ki?

Fikri, tarafı, düşüncesi ne olursa olsun insanlara saygı duyan, kimseyi incitmemeye her zaman özen gösteren bir insanım. Rekabet güzel şey ama saygı çerçevesinde. Buyurun videonun editlenmemiş, orijinal hali..."