Destici’den Özgür Özel’e: Selahattin Demirtaş olmaya özeniyor

Destici’den Özgür Özel’e: Selahattin Demirtaş olmaya özeniyor
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sakarya Erenler ilçesinde, belediye başkan adayları ve proje tanıtım toplantısında konuştu. Destici, Özgür Özel hakkında, "Selahattin Demirtaş olmaya özeniyor" dedi.BBP Genel Başkanı Mustafa...
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sakarya Erenler ilçesinde, belediye başkan adayları ve proje tanıtım toplantısında konuştu. Destici, Özgür Özel hakkında, "Selahattin Demirtaş olmaya özeniyor" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sakarya Erenler ilçesinde, belediye başkan adayları ve proje tanıtım toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik eleştirilerde bulunan Destici, “Sayın Özgür Özel'e ne oluyor? Selahattin Demirtaş olmaya özeniyor. Maalesef onların yöntemleriyle Cumhuriyet Halk Partisini yönetmeye kalkıyor ve Cumhuriyet Halk Partisini gördüğümüz kadarıyla bir uçuruma doğru sürüklüyor. Bunun için diyoruz ki bu sokak çağrılarından vazgeçin. Sokak zaten hepimizin. Hepimiz sokağa çıkıyoruz; seçim çalışmamızı yapıyoruz, miting yapıyoruz, seçim merkezleri açıyoruz, esnaf ziyareti yapıyoruz. Ama başka türlü; 6-7 Ekim olayları benzeri, Gezi olayları; sokak çığırtkanlığı yapmak, bu devlete de bu millete de bu ülkeye de ihanettir” ifadelerini kullandı.