DEVA Partisi'nin onaylı Spotify hesabında AKP logosu: Sahte belgelerle sayfa sahipliğini almışlar; 4 gündür bununla uğraşıyoruz

DEVA Partisi'nin onaylı Spotify hesabında AKP logosu: Sahte belgelerle sayfa sahipliğini almışlar; 4 gündür bununla uğraşıyoruz
Ali Babacan'ın Genel Başkanlığını yaptığı DEVA Partisi'nin onaylı Spotify hesabının kapak fotoğrafında AKP'nin logosunun yer alması dikkati çekti. DEVA yetkilileri Gazete Pencere'ye yaptığı açıklamada "Maalesef 4 gündür...

Ali Babacan'ın Genel Başkanlığını yaptığı DEVA Partisi'nin onaylı Spotify hesabının kapak fotoğrafında AKP'nin logosunun yer alması dikkati çekti. DEVA yetkilileri Gazete Pencere'ye yaptığı açıklamada "Maalesef 4 gündür Spotify ile uğraşıyoruz. Sahte belgelerle sayfa sahipliğini almışlar. Sayfa bağlantısı istediğimizde izin vermiyor. Spotify’dan çözüm için dönüş bekliyoruz hâlâ" dedi.

Dijital müzik platformu Spotify'de onaylanmış hesabı bulunan DEVA Partisi'nin kapak fotoğrafı gündem oldu.

Kullanıcılar, müzik uygulamasının arama motoruna "DEVA Partisi" yazdığında karşılarına kapak fotoğrafı olarak AKP'nin logosu çıktı.

Ali Babacan'ın Genel Başkanlığını yaptığı DEVA Partisi'nin onaylı Spotify hesabının kapak fotoğrafında AKP'nin logosunun yer alması tartışmalara neden oldu.

DEVA yetkilileri Gazete Pencere'ye açıklama yaparak "4 gündür Spotify ile uğraşıyoruz. Sahte belgelerle sayfa sahipliğini ile almışlar, sayfa bağlantısı istediğimizde izin vermiyor. Spotify’dan çözüm için dönüş bekliyoruz hâlâ.” dedi.

"Şarkı ekleyebiliyoruz ama fotoğraf değiştiremiyoruz"

"Spotify ile iletişim ve sorun çözümü çok kolay olmuyor" diyen DEVA yetkilisi, "Platformun bu yapısı da enteresan. Mesela şu an şarkı ekleyebiliyoruz ama fotoğraf değiştiremiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sahte belgelerle sayfa sahipliğini alanlar hakkında ise henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

"Hesabın haksız kullanımının durdurulması ve tarafımıza iadesi için..."

DEVA Partisi’nin X hesabından yapılan açıklamada “Hesabın haksız kullanımının durdurulması için ve tarafımıza iadesi için süreci başlatılmıştır” ifadeleri yer aldı.

DEVA Parti’sinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şöyle:

"Popüler listesi"nde Kürtçe seçim müziği de var

DEVA Parti'sinin spotify hesabında en çok dinlenen 5 popüler şarkısından biri de Kürtçe seçim müziği.

Liste şöyle:

1 - Türkiye'ye Selam olsun deva geliyor

2- Haydi Deva'ya

3-Demokrasi ve atılım derhal bugün DEVA

4-Dertlerimiz DEVA bulacak

5- De werin Hayde werin DeVA