Devlet Bahçeli, anketlere kızdı

Devlet Bahçeli, anketlere kızdı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Enflasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, “Bazı sorunlarımız olabilir. Sorunsuz hayat, hayatsız sorun...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Enflasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, “Bazı sorunlarımız olabilir. Sorunsuz hayat, hayatsız sorun yoktur. En başta döviz fiyatları, gıda fiyatları, enerji fiyatları alanında gözlemlenen dengesizliklerin kuşkusuz ekonomik bir temeli, makul ve meşru bir nedeni yoktur” ifadelerini kullandı.

MHP lideri, anket şirketlerine hedef alarak, “Demokrasiye ve millet iradesine kast etmek için sıraya giren güdümlü anket şirketlerinin hepsi birden ayaklarımızın altında paspastır. Anketle doğmadık ki anketsiz ölelim. Siyasetimizi küçümseyenlere, kamuoyu araştırmalarıyla itibar suikastı yapanlara diyorum ki, sizler bizi hafife alacaksınız günü geldiğinde ağırlığınız altında ezilmekten kurtulamayacaksınız” dedi.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’e de tepki gösteren Bahçeli, “Türkiye’yi tahrike yeltenen Miçotakis, Ege’yi Yunan denizi haline getirmek için yoğun çaba içindedir. Miçotakis haddini aşmaktadır” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen görüşme gündemine ilişkin herhangi bir not paylaşılmadı.