Diablo 4 ne zaman çıkacak?

Diablo 4 ne zaman çıkacak?
Blizzard'ın heyecanla beklenen yeni oyunu Diablo 4'ün çıkmasına sadece birkaç gün kaldı. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular, iblisleri öldürmek ve ganimet elde etmek için oyunun erişime açılmasını bekliyor.Diablo 4, tüm...

Blizzard'ın heyecanla beklenen yeni oyunu Diablo 4'ün çıkmasına sadece birkaç gün kaldı. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular, iblisleri öldürmek ve ganimet elde etmek için oyunun erişime açılmasını bekliyor.

Diablo 4, tüm dünyada oyunculara eşzamanlı açılacak. Ancak saat dilimi farklılıklarından dolayı farklı bölgelerdeki oyuncuların erişim saati de farklılık gösterecek.

Diablo 4, 5 Haziran'da 16:00 PDT'de (Pacific Daylight Time) oyunculara sunulacak. Herhangi bir Diablo 4 sürümüne sahip olan oyuncular, bu andan itibaren oynamaya başlayabilir.

Türkiye Pasifik saat diliminden 10 saat ileride. Yani oyun erişime açıldığında Türkiye'de tarih ve saat, 6 Haziran 02.00 olacak.

Oyuna avantajlı katılmak istiyorsanız, erken erişim yoluyla girmek isteyebilirsiniz. Herkesten önce girmenin tek yolu, resmi lansmandan önce Digital Deluxe veya Ultimate Edition'ı satın almış olmaktır.

Diablo 4'e erken erişim dünya çapında 1 Haziran'da 16:00 PDT.

Oyun 5 Haziran'da PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One için resmi olarak yayınlanacak.