Bira markası Heineken sadece 3 özelliği bulunan telefon modelini duyurdu

Bira markası Heineken sadece 3 özelliği bulunan telefon modelini duyurdu
Bira markası Heineken, HMD ve Bodega ortaklığında geliştirilen "Boring Phone" sunuldu. Akıllı telefonların bizi hayattan uzaklaştırmasına karşı çıkartılan bu cihaz, sadece arama, SMS ve yılan oyunu özelliğine sahip.

Finlandiya merkezli teknoloji devi HMD, bira markası Heineken ABD’li bir sokak giyim markası Bodega ile iş birliği kurarak dünya çapınca dikkat çeken en ilginç telefonlardan birini paylaştı. Telefon “sıkıcı telefon” anlamına gelen “Boring Phone” adını aldı.

Sadece 3 özelliği olan telefon

Modern telefonların çoğunda görülen özelliklere sahip olmayan telefonun sadece 3 özelliği var. Şirketler, akıllı telefonların dikkatimizi çok dağıttığını ve ilgimizi çektiğini söyleyerek böyle bir cihaz çıkardıklarını belirtti.

Sınırlı sayıda üretilecek Boring Phone, sadece SMS, arama ve yılan oyunu özelliğine sahip

Açılır kapanır tasarımıyla nostaljik özelliğe sahip Boring Phone'nin görünen dış kısmı şeffaf olması nedeniyle bir hayli ilginç. İçi tamamen görülebiliyor.

Nothing Phone’u andıran telefon ikonik T9 klavyeye sahip

Cihazın amacı kullanıcısını akıllı telefonların olmadığı zamana götürmek. Bu yüzden sadece SMS ve arama desteğinin yanında hayran kitlesi geniş yılan oyunu var.

Hem dışında hem de içinde ekran var. İçte 2,8 inçlik QVGA, dışta ise 1,77 inçlik bir panel bulunuyor. Bunlar dışında 0,3 MP’lik bir kamera, 3,5 mm kulaklık girişi, 2G, 3G ve 4G desteği gibi özellikleri de mevcut.

5000 adet üretilecek ve satışa sunulmayacak

Boring Phone, 5000 adet üretilecek ve satışa sunulmayacak. Bunun yerine sosyal sosyal medya üzerinden yapılacak çekilişlerle insanlara hediye edilecek. İlk olarak Birleşik Krallık’ta çıkacak, sonra diğer pazarlarda dağıtılacak.