Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ait firmalara polis baskını

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ait firmalara polis baskını
Kara para aklama ve suç örgütü kurmakla suçlanan Dilan Polat ve Engin Polat'a ait 15 firmaya maliye polisleri tarafından baskın yapıldı. Baskın kapsamında polisler firmalarda arama yapıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kararı...

Kara para aklama ve suç örgütü kurmakla suçlanan Dilan Polat ve Engin Polat'a ait 15 firmaya maliye polisleri tarafından baskın yapıldı. Baskın kapsamında polisler firmalarda arama yapıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile şirketlerdeki dijital materyallere de el koyuldu.

Sosyal medyadaki lüks yaşantısıyla dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve suç örgütü kurmakla hakkında suçlamalar bulunuyor. Anadolu Adliyesi tarafından geçtiğimiz günlerde çiftin mal varlıklarına el konulurken, yurt dışına çıkma yasağı da getirildi.

Polat, Soylu'yu böyle anlatmıştı

Dilan Polat, bir videosunda eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili “Bir kez ricada bulunduğunu ve işini sadece 3 saat içerisinde çözüldüğünü” ifade etti. Polat Soylu ile ilgili “Allah başımızdan eksik etmesin” ifadesini kullanan Dilan Polat, Soylu’ya bir olay nedeniyle ‘sinirlenip’ yazdığını, ‘hakkını ilk kez o zaman kullandığını’ söyledi.