12 kişiye ait vücut parçaları 7 farklı bölgede bulundu; Cesetlerin yanına mesajlar bırakıldı

12 kişiye ait vücut parçaları 7 farklı bölgede bulundu; Cesetlerin yanına mesajlar bırakıldı
Meksika’nın kuzeyindeki sanayi merkezi Monterrey ve çevresinde, ülkenin en zengin mahallelerinden bazıları da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde ceset bulundu. 12 kişinin parçalanmış cesetleri ve vücut parçaları, 7 ayrı bölgede...

Meksika’nın kuzeyindeki sanayi merkezi Monterrey ve çevresinde, ülkenin en zengin mahallelerinden bazıları da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde ceset bulundu. 12 kişinin parçalanmış cesetleri ve vücut parçaları, 7 ayrı bölgede tespit edildi.

Cesetlerin yanında mesajlar var

Eyaletin üst düzey güvenlik yetkilisi Gerardo Palacios, cesetlerin, Tamaulipas eyaletindeki uyuşturucu kartellerine mensup kişilere ait olabileceğini düşündüklerini dile getirdi. Nuevo Leon Başsavcısı Pedro Jardon ise, "Cesetlerin yanına bırakılan mesajlardan bir bağlantı olduğu anlaşılıyor" dedi.

Yerel basında ve sosyal medyada dolaşan söz konusu mesajların görselleri, cinayetlerin Kuzeydoğu Karteli tarafından işlendiğini ve gruba sızma iddialarının intikamı olduğuna işaret ediyor. Ancak, başsavcılık henüz fotoğrafların doğruluğunu teyit etmedi.