40 milyon dolarlık Melania Trump belgeseli vizyona girdi: İlk gün yalnızca 3 bilet satıldı

Melania Trump’ı konu alan ve 40 milyon dolarlık bütçeyle hazırlanan belgesel, vizyona girdiği ilk gün salonları dolduramadı; bazı seanslarda izleyici sayısı tek hanelerde kaldı.

40 milyon dolarlık Melania Trump belgeseli vizyona girdi: İlk gün yalnızca 3 bilet satıldı

GAZETE PENCERE - ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ı merkezine alan “Melania” adlı belgesel, vizyona girmesine rağmen beklenen ilgiyi görmedi. Ekonomim'in haberine göre özellikle Londra’daki bazı sinema salonlarında gün boyu yapılan seanslarda toplamda yalnızca üç bilet satıldığı ortaya çıktı.

Belgeselin, First Lady’nin 2025 Başkanlık Yemin Töreni öncesindeki 20 günlük sürecini konu aldığı belirtilirken, yapım için Amazon MGM Studios tarafından yaklaşık 40 milyon dolarlık bütçe ayrıldığı ve yoğun bir tanıtım kampanyası yürütüldüğü ifade edildi. Ancak bu çabalar izleyiciyi salonlara çekmeye yetmedi.

AFİŞLERE SALDIRI, OTOBÜSLER YÖN DEĞİŞTİRİLDİ

Belgeselin tanıtım süreci ABD’de yaşanan afiş tahribatlarıyla da gündeme geldi. Los Angeles’ta billboardlar, otobüs durakları ve toplu taşıma araçlarındaki reklam panolarının grafitilerle tahrip edildiği; afişler üzerine Hitler’i çağrıştıran çizimler, “Eva Braun” ifadeleri ve çeşitli siyasi göndermelerin yapıldığı görüldü.

Fox 11’in aktardığına göre, Los Angeles Metro yetkilileri olayların ardından önlem alarak belgeselin afişlerini taşıyan bazı otobüsleri farklı güzergâhlara yönlendirdi. Yetkililer, reklam panolarının ciddi zarar gördüğünü ve benzer olayların tekrarını önlemek amacıyla bu adımın atıldığını açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar