Almanya Başbakanı Scholz’un uçağı sirenlerin çalmasıyla tahliye edildi; apronda yere yattı

Almanya Başbakanı Scholz’un uçağı sirenlerin çalmasıyla tahliye edildi; apronda yere yattı
İsrail'e giden Almanya Başbakanı Scholz, Tel Aviv'den ayrılmak üzereyken saldırı sirenlerinin çalması üzerine uçağı boşalttı ve apronda tüm ekibiyle birlikte yere yattı.Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrail’e resmi ziyaret gerçekleştirdi....

İsrail'e giden Almanya Başbakanı Scholz, Tel Aviv'den ayrılmak üzereyken saldırı sirenlerinin çalması üzerine uçağı boşalttı ve apronda tüm ekibiyle birlikte yere yattı.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrail’e resmi ziyaret gerçekleştirdi. Scholz, ziyaret sonrası Tel Aviv'den dönmek için havalimanında uçağa bindiğinde roket saldırısı alarmı verildi. Scholz hemen güvenli bir yere götürülürken, ekibi ise uçağın dışında yerde saldırı alarmının geçmesini bekledi.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, resmi ziyaret gerçekleştirdiği İsrail'den ayrılırken saldırı sirenlerinin çalması üzerine uçağını tahliye etti.

Scholz, resmi ziyaretinin bitmesinin ardından Tel Aviv'deki Ben Gurion Uluslararası Havalimanı'ndan ayrılmak üzere uçağa bindiği sırada Hamas'ın roketli saldırı düzenlemesi nedeniyle sirenler çalınca uçağını tahliye etmek zorunda kaldı. Scholz yakındaki bir sığınağa giderken, uçakta bulunanlar ise yere yatıp sirenler bitene kadar yerde bekledi.