Elon Musk'tan Gazze iması: Zayıf olan her zaman haklı değildir

Elon Musk'tan Gazze iması: Zayıf olan her zaman haklı değildir
Milyarder iş insanı Elon Musk, Polonya'daki Nazi toplama kampını ziyareti sonrası Filistin'e destek gösterilerini eleştirdi.Polonya’da İkinci Dünya Savaşı sırasında bir milyon Yahudinin katledildiği Auschwitz kampını ziyaret...
Milyarder iş insanı Elon Musk, Polonya'daki Nazi toplama kampını ziyareti sonrası Filistin'e destek gösterilerini eleştirdi.

Polonya’da İkinci Dünya Savaşı sırasında bir milyon Yahudinin katledildiği Auschwitz kampını ziyaret eden Musk, daha sonrasında "antisemitizm" temalı bir konferansa katıldı. Musk burada, Filistin'e destek için gerçekleştirilen protesto gösterilerini eleştirdi.

"Zayıf olan her zaman haklı değildir"

Musk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir anlam ifade etmiyorlar, bir grup sizi öldürmek istiyorsa onlar kötüdür. Hangi ırktan olduklarının hiçbir önemi yok, kim olursanız olun önemli olan işinizde ne kadar iyi olduğunuzdur. Zayıf tarafın her zaman haklı olduğu fikrinden vazgeçmeliyiz"

Öte yandan Elon Musk konferansın sonunda X platformunun diğer uygulamalarla karşılaştırıldığında daha az antisemitik içeriğe sahip olduğunu da söyledi. Musk daha önce, X platformu üzerinden antisemitizm ve ırkçı nefreti teşvik etmekle suçlanmıştı.