Köpek 'First Class'a dışkılayınca, uçak acil iniş yaptı

Köpek 'First Class'a dışkılayınca, uçak acil iniş yaptı
ABD'de iç hatlar uçuşu yapan United Airlines havayolu şirketine ait uçakta, bir köpek 'First Class' yolcuların bindiği bölüme dışkısını yapması sonucu acil iniş yaptı.

ABD'de iç hatlar uçuşunu yapan United Airlines havayolu şirketine ait bir uçak, bir köpeğin 'First Class' (Birinci Sınıf) yolcuların bulunduğu bölüme dışkısını yapması sonucu acil iniş yaptı. Köpeğin koridora dışkıladığı uçakta olduğunu iddia eden bir Reddit kullanıcısı, köpeğin dışkısının 'çok sıvı bir formda olduğunu' söyledi.

"Koku o kadar kötüydü ki..."

Huffington Post haber sitesinin aktardığına göre, olayın yaşandığı uçak esasında Houston'dan Seattle'a gidiyordu. Fakat uçak, havalandıktan bir süre sonra Dallas'a inmek zorunda kaldı. Cuma günü yaşanan olaya ilişkin People'a konuşan Reddit kullanıcısı James Hobbs, "First Class tuvaletindeki koku o kadar kötüydü ki tuvaleti temizledikten sonra bile uçuşun geri kalanında orayı kapalı tuttular" ifadelerini kullandı.

Hobbs, köpeğin 'çok sıvı bir formda' olduğunu söylediği dışkının koridor boyunca 'pek çok' noktaya dağılmış olduğunu, hatta bir yolcunun ayakkabısına da bulaştığını anlattı.

'Maske ve kolonyalı mendil de dağıtıldı"

Hobbs'un paylaştığı videoda da birden fazla kabin ekibi çalışanının ellerindeki kağıt havlular ve çöp poşetleri ile ortalığı temizlemeye çalıştığı görüldü. Hobbs, olayın ardından yolculara maske ve kolonyalı mendil de dağıtıldığını ancak bunun da kokuyu gidermediğini söyledi.

United Airlines da HuffPost'a yaptığı açıklamada olayın yaşandığını doğruladı ancak başka detay vermedi. Şirketin internet sitesinde paylaşılan bilgilere göre, iç hatlar uçuşları sırasında uçaklarda hizmet hayvanları haricinde diğer evcil hayvanların koltuğun altına sığabilecek büyüklükte bir evcil hayvan kutusunda taşınması gerekiyor.