Londra emniyetinden 'sarhoş polisli' önlem

Londra emniyetinden 'sarhoş polisli' önlem
Londra'da gece saatlerine sarhoş şekilde evlerine dönen kişileri gasp eden çetelere önem amaçlı Londra polisi sarhoş taklidi yapan sivil polisleri sahaya sürdü.Londra'da son dönemde oldukça artan çete gaspları ve çete faaliyetleri...
Londra'da gece saatlerine sarhoş şekilde evlerine dönen kişileri gasp eden çetelere önem amaçlı Londra polisi sarhoş taklidi yapan sivil polisleri sahaya sürdü.

Londra'da son dönemde oldukça artan çete gaspları ve çete faaliyetleri üzerine, Londra polisi önlem olarak sarhoş taklidi yapan sivil polisleri sahaya sürdü.

Çeteler geceleri sarhoş halde evlerine yürüyen dönen kişileri gasp ederek gerçekleştirdikleri suçların önüne geçebilmek için uygulanan bu yöntemde sarhoş taklidi yaparak yolda, sokaklarda yürüyen sivil polisler çetelerle mücadele etmeye başladılar.

Geçtiğimiz günlerde ise bu uygulamanın video görüntüleri sosyal medyada yayınlandı.

İşte o görüntüler:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Londra emniyeti, sarhoş halde evlerine dönen insanları gasp eden çetelerle mücadele için ilginç bir yöntem geliştirdi<br><br>? Çetelerle mücadele için sarhoş taklidi yapan sivil polisler sahaya sürüldü</p>&mdash; Gazete Pencere (@gazetepencere) <a href="https://twitter.com/gazetepencere/status/1749306056491073966?ref_src=twsrc%5Etfw">January 22, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>