Park halindeki aracın içinde öpüşen çifte "kırbaç" cezası!

Park halindeki aracın içinde öpüşen çifte "kırbaç" cezası!
Endonezya’da sadece isimlerinin baş harfleri açıklanan 23 yaşında R. ile 24 yaşındaki M., park halindeki bir arabanın içinde yakınlaştı. İkilinin evli olmadıklarının tespit edilmesi üzerine kırbaç cezası verildi. Endonezya'da...

Endonezya’da sadece isimlerinin baş harfleri açıklanan 23 yaşında R. ile 24 yaşındaki M., park halindeki bir arabanın içinde yakınlaştı. İkilinin evli olmadıklarının tespit edilmesi üzerine kırbaç cezası verildi.

Endonezya'da öpüşürken yakalanan evli olmayan bir çift, ceza olarak kalabalık önünde kırbaçlandı. Yerel haber kaynaklarında adı sadece R. olarak açıklanan 23 yaşındaki bir kadın ve M. adlı 24 yaşındaki bir adamın, yetkililer uyarılmadan önce park halindeki bir arabada yakınlaşırken yakalandıkları bildirildi. Cezaları ise kırbaçlanmak oldu.

Sindo News'in haberine göre, Sumatra adasındaki Bustanul Salatin kompleksinde insanlar onları izlerken her ikisi de 21'er kırbaç yedi. Çiftin başlangıçta verilen cezalarının 25’er kırbaç olduğu belirtilirken cezanın sonrasında düşürüldüğü söylendi.