Trump'tan İran'a askeri harekat açıklaması! 'Saldırı grubunu göndereceğiz'

ABD Başkanı Trump, İran'la müzakerelerin başarısız olması durumunda askeri harekata hazırlık olarak Orta Doğu'ya ikinci uçak gemisi saldırı grubunu göndermeyi düşündüğünü söyledi.

Trump'tan İran'a askeri harekat açıklaması! 'Saldırı grubunu göndereceğiz'

GAZETE PENCERE - ABD ve İran arasındaki gerilim devam ederken ABD Başkanı Donald Trump'tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Trump, İran ile müzakereler hakkında yaptığı açıklamada, "Ya bir anlaşma yapacağız ya da geçen seferki gibi çok kötü şeyler yapmak zorunda kalacağız" dedi.

Trump, İran'la müzakerelerin başarısız olması durumunda askeri harekata hazırlık olarak Orta Doğu'ya ikinci uçak gemisi saldırı grubunu göndermeyi düşündüğünü söyledi.

ABD, son olarak başlayan gösteriler sonrası İran'ı vurmakla tehdit etmiş ve bölgeye uçak gemisi göndermişti. Yaşanan gelişmeler sonrası müzakere masası kurulmuş ve ilk görüşme Umman'da gerçekleşmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar