Wagner "Rus helikopterini düşürdük" dedi; görüntüler sosyal medyada gündem oldu

Wagner "Rus helikopterini düşürdük" dedi; görüntüler sosyal medyada gündem oldu
Paralı asker grubu Wagner, Voronezh şehrinde Rus güçlerine ait bir helikopteri düşürdüğünü iddia etti. Söz konusu iddia henüz teyit edilmezken bir helikopterin düşüş görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.Rusya’da Wagner...

Paralı asker grubu Wagner, Voronezh şehrinde Rus güçlerine ait bir helikopteri düşürdüğünü iddia etti. Söz konusu iddia henüz teyit edilmezken bir helikopterin düşüş görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Rusya’da Wagner krizi yaşanıyor. Putin yönetimine kazan kaldıran Wagner, Rostov kentini kuşattı. Paramiliter grup ağır silahların namlularını kentte bazı kamu kurumlarına yöneltti.

WAGNER: BİR HELİKOPTER DÜŞÜRDÜK

Gelişmeler merakla takip edilirken Wagner'in kurucusu Yevgeniy Prigojin, Moskova otoyolunda bir helikopterin Wagner tarafından düşürüldüğünü iddia etti.

"HEPİMİZ ÖLMEYE HAZIRIZ"

Prigojin, şu ifadeleri kullandı:

"Bir kez daha herkesi uyarıyorum. Kimse bizi ortadan kaldıramaz. Hedefimiz var. Hepimiz ölmeye hazırız. Çünkü biz vatan ile Rus halkı için ölüyoruz. Rus halkını sivilleri vuranlardan kurtarmak lazım. Rostov'da az önce helikopterlerle sivillere ateş açıldı. Pilotlardan biri vurma emrine uymadı."