Dışişleri Sözcüsü Keçeli, İsrail'i kınadı

Dışişleri Sözcüsü Keçeli, İsrail'i kınadı
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, Cenin Mülteci Kampı'na baskın yapan İsrail askerlerinin burada bir camiye girmesini "İbadethanenin kutsallığını hiçe sayan provokasyonları şiddetle kınıyoruz" ifadeleriyle eleştirdi.Dışişleri...

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, Cenin Mülteci Kampı'na baskın yapan İsrail askerlerinin burada bir camiye girmesini "İbadethanenin kutsallığını hiçe sayan provokasyonları şiddetle kınıyoruz" ifadeleriyle eleştirdi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail askerlerinin camiye girmesine "Cenin Mülteci Kampı'na baskında bulunan İsrail askerlerinin buradaki bir camiye girerek, ibadethanenin kutsallığını hiçe sayan provokasyonlarını şiddetle kınıyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Sözcü Keçeli, İsrail'in Müslümanlara yönelik saldırılarını sonlandırmasını istedi. Keçeli, "Yerleşimci terörü ve İsrail güvenlik güçlerinin Filistinlileri hedef alan ağır baskı ve saldırıları nedeniyle gerginliğin son derece yüksek seyrettiği Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da, Müslümanların kutsallarına yönelik saldırılara bir an önce son verilmesini ve bu provokasyonları yapanların en ağır şekilde cezalandırılmalarını bekliyoruz. Bölgenin daha fazla şiddete değil, daha fazla huzura ihtiyacı bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.