DOLU DOLU FUTBOL

DOLU DOLU FUTBOL
Bu yıl ilk defa kış mevsiminde düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası’nın heyecanı tüm futbolseverler tarafından hissedilmeye başlarken, kupa öncesi yerel ligler ve Avrupa kupaları da birçok önemli karşılaşmaya sahne olacak.Türkiye’nin...

Bu yıl ilk defa kış mevsiminde düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası’nın heyecanı tüm futbolseverler tarafından hissedilmeye başlarken, kupa öncesi yerel ligler ve Avrupa kupaları da birçok önemli karşılaşmaya sahne olacak.

Türkiye’nin yer almayacağı Dünya Kupası öncesinde, Türk futbolseverler, birbirinden heyecanlı organizasyonlarda birçok karşılaşmayı takip edecek.

Dünya Kupası sebebiyle ara verilecek Spor Toto Süper Lig’de, söz konusu bölümde 4 hafta oynanacak ve bu süreçte her hafta 9 müsabakadan 36 mücadele yer
alacak.

Türkiye Kupası’nda devam eden 3. eleme turunda bugün ve yarın 26 maçı takip edecek taraftarlar, dikkatini daha sonra kupada 8, 9 ve 10 Kasım tarihlerindeki 4. Eleme Turu’na çevirecek. Söz konusu organizasyonun 4. Eleme Turu’nda toplamda 27 müsabakaya çıkılacak.

Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor, katıldıkları organizasyonlarda kader maçlarına çıkacak. Türk takımları bu süreçte Avrupa’da toplam 8 karşılaşma yapacak.

Türk futbolseverler, bahsi geçen süreçte Süper Lig, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplamda 97 müsabakayı takip etme fırsatı yakalayacak. 14. haftanın ardından Süper Lig’e ara verilmesiyle Dünya Kupası öncesi, A Milli Futbol Takımı’nın da 2 hazırlık maçına çıkması bekleniyor.

Alt liglerde ise Dünya Kupası arası verilmeyecek ve heyecan devam edecek.