Dört test oldu: İkisi pozitif ikisi negatif

Dört test oldu: İkisi pozitif ikisi negatif
Milyarder iş insanı Elon Musk sosyal medya hesabından şaşkınlık yaratan bir açıklama yaptı. Musk, "Dört korona testi yapıldı. Bunlardan ikisi pozitif, diğer ikisi ise negatif çıktı" dedi. Sosyal medya hesabından mesajlar paylaşan...

Milyarder iş insanı Elon Musk sosyal medya hesabından şaşkınlık yaratan bir açıklama yaptı. Musk, "Dört korona testi yapıldı. Bunlardan ikisi pozitif, diğer ikisi ise negatif çıktı" dedi. Sosyal medya hesabından mesajlar paylaşan Musk, “Oldukça düzmece bir şeyler dönüyor. Aynı makine, aynı test, aynı hemşire. BD’nin hızlı antijen testi” dedi.

‘HERKESİN BAŞINA GELİYORDUR’

53 milyon takipçisi arasından gelen soruları da yanıtlayan Musk, “Eğer bu benim başıma geliyorsa, başkalarının da başına geliyordur. Farklı laboratuvarlardan PCR testi yaptırıyorum. Sonuçları 24 saat içinde belli olur” ifadelerini kullandı. Musk belirti gösterip göstermediğine yönelik başka bir soruya ise, “Tipik grip belirtileri. Sıra dışı bir şey olmadı” yanıtını verdi. Musk’ın bu açıklamaları, testlerin güvenilirliğine dair tartışmaları yeniden alevlendirdi.