Dur ihtarından kaçarken polis aracına çarptı; yüklü miktarda uyuşturucuyla yakalandı

Dur ihtarından kaçarken polis aracına çarptı; yüklü miktarda uyuşturucuyla yakalandı
Diyarbakır'da narkotik polisinin "dur" ihtarına uymayan araç, kaçmaya çalışırken polis aracına çarparak durdu. Yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.Narkotik Suçlarla Mücadele...

Diyarbakır'da narkotik polisinin "dur" ihtarına uymayan araç, kaçmaya çalışırken polis aracına çarparak durdu. Yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Diyarbakır'ın giriş ve çıkışları başta olmak üzere birçok alanda da şok denetlemeler yaptı.

Ekipler, Diyarbakır- Elazığ kara yolu üzerinde yaptıkları denetimde bir hafif ticari araçtan şüphelendi. Sürücüye işaret ederek durması istendi. Ancak sürücü, aracıyla kaçmaya başladı.

Polis aracına çarparak durdu

Yaşanan takip sırasında polis ekibi şüphelinin kullandığı hafif ticari aracın yanına yaklaşarak megafonla bir kez daha durması konusunda uyarı yaptı. Ancak kaçışını sürdüren şüphelinin kullandığı araç, kendisini takip eden narkotik polisinin otomobiline çarparak durdu.

Kazada yaralanan olmazken otomobilden inen polis, sürücüyü gözaltına aldı. Takviye ekiplerin de gelmesiyle yapılan incelemede hafif ticari araçta yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildiği öğrenildi. Hafif ticari araç incelenmek üzere emniyete götürüldü. Sürücünün emniyetteki işlemleri devam ediyor. (DHA)