‘Efsane Kasım’ rekoru

‘Efsane Kasım’ rekoru
Hepsiburada, 1-28 Kasım tarihleri arasında 207 bin farklı kampanyayla sipariş sayısını geçen yıla kıyasla 1,7 kat artırarak kasım ayı rekoru kırdı. Kampanya döneminin en çok sipariş alan tarihi olan 11 Kasım’da günlük...

Hepsiburada, 1-28 Kasım tarihleri arasında 207 bin farklı kampanyayla sipariş sayısını geçen yıla kıyasla 1,7 kat artırarak kasım ayı rekoru kırdı. Kampanya döneminin en çok sipariş alan tarihi olan 11 Kasım’da günlük sipariş ve ciro rekoru kırıldı. Satılan ürün adedi 30 milyona ulaşırken indirimli alışveriş yapan haneler yaklaşık 907 milyon TL tasarruf sağladı. Bu ay en çok sipariş verilen 11 Kasım ve 25 Kasım tarihlerinde uygulama üzerinde aynı anda bulunan kullanıcı sayısı bir milyonu buldu. Müşteriler ay boyunca en çok akşam 20.00 ila 23.00 saatleri arasında alışveriş yaptı.

Hepsiburada müşterileri Efsane Kasım’da en çok temel tüketim ve gıda, giyim, sağlık ve güzellik, züccaciye ve kozmetik kategorilerine ilgi gösterdi. En çok satın alınan ürünler çamaşır deterjanı, tuvalet kâğıdı, bebek bezi, çay, ıslak temizlik havlusu ve kâğıt havlu oldu. Satın alınan tuvalet kâğıdı miktarı beş milyon ruloyu buldu.
Bilgisayar kategorisinde en çok bilgisayar, monitor, klavye ve mouse setleri satılırken teknoloji aksesuarlarında en çok kulaklık, şarj aletleri ve kılıflar tercih edildi.