Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da önünü kesen kalabalığa seslendi

Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da önünü kesen kalabalığa seslendi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçime günler kala halkla buluşmalarına devam ediyor. Eyüpsultan'da önünü kesen kalabalığa seslenen İmamoğlu, pek çok yalana ve iftiraya maruz bırakıldıklarını söyledi.Yerel seçimlere sayılı...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçime günler kala halkla buluşmalarına devam ediyor. Eyüpsultan'da önünü kesen kalabalığa seslenen İmamoğlu, pek çok yalana ve iftiraya maruz bırakıldıklarını söyledi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala adayların son düzlükte çalışmaları devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen ile birlikte ilçe turu yaptı.

Pek çok yalana ve pek çok iftiralara maruz bırakıldıklarını söyleyen İmamoğlu, şunları söyledi:

"5 yıl önce bunu yaşadık, hatırlar mısınız? Baktılar ki iş tehlikeye giriyor, Ekrem’in adına demediklerini bırakmadılar. Hatırlayın; Ramazan’ın ilk iftarını Sultanbeyli’de açarken, iftar sofrasında seçimin iptal edildiği öğrenildi. Seçimi haksızca, hukuksuzca sona erdiler. O seçimin iptalinden önce ve sonra, peş peşe iftiralar sıraladılar. Allah’ım Allah’ım; nasıl peş peşe yani! ‘Çaldılar’ dediler. ‘Hırsız’ dediler, ‘hırsızlar’ dediler. Bunları unutmayalım. Bir tane, bir tane hırsız yok. Bir tane düzenlibaz yok. Peki bunlar söyleniyor ne oldu? Bunlar söyleniyor, bu iftiraları atana ne oldu? Ayıp değil mi?"

Önünü kesen kalabalığa seslendi

İmamoğlu daha sonrasında Eyüpsultan'da önünü kesen kalabalığa da seslendi. Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan İmamoğlu, "Kötülüklere gülüp geçin. Benim yaptığımı yapın. Kötü söz söyleyenlere, kötü davranışlarda bulunanlara deyin ki “Allah sizi ıslah Ramazan ayınız mübarek olsun. Evlerimize bolluk bereket gelsin. İnşallah Ramazan Ayı’na yakışan edepli, erdemli, ahlaklı günleri hep birlikte yaşayacağız etsin” ifadelerini kullandı.