Ekrem İmamoğlu'nun yeni seçim şarkısını, Meral Akşener'in eski basın danışmanı hazırladı

Ekrem İmamoğlu'nun yeni seçim şarkısını, Meral Akşener'in eski basın danışmanı hazırladı
Meral Akşener'in eski basın danışmanı Murat İde, Ekrem İmamoğlu'nun yeni seçim şarkısını hazırladı.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın müşavirliği görevini yürüten ve geçtiğimiz Kasım ayında İYİ...
Meral Akşener'in eski basın danışmanı Murat İde, Ekrem İmamoğlu'nun yeni seçim şarkısını hazırladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın müşavirliği görevini yürüten ve geçtiğimiz Kasım ayında İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun açıklamasıyla görevden alınan Murat İde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için seçim şarkısı hazırladı.

"Gözlerin kapalı dinle İstanbul" başlığıyla İBB sosyal medya hesabından paylaşılan şarkıda "Gece gündüz çalışıyor hiç yorulmadan, ne tehdit, ne davalardan hiç usanmadan, geçmişten geleceğe uzanan yollardan, cesaretle yürüyor bak İmamoğlu"  sözleri de yer aldı.

Ekrem İmamoğlu'nun konuşmalarına da yer verilen şarkının klibinde İBB'nin 5 yılda imza attığı projelerin görüntülerine yer verildi.

Klip "Yok bu işin sağı solu, aklın yolu İmamoğlu" yazısı ile son buluyor.

"Murat İde'ye teşekkürler"

Seçim şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, "Bu güzel seçim şarkısını Başkanımız Ekrem İmamoğlu için hazırlayıp, hediye eden @Murat_ide’ye teşekkürler" dedi.

Ongun'un paylaşımını alıntılayan İde de "Gözlerin Kapalı Dinle İstanbul.. Beş yıllık şahitliğimin ürünüdür bu şarkı.. Helali hoş olsun.." sözleriyle yanıt verdi.

Murat İde, Kasım ayında görevden alınmıştı

Murat İde, Kasım ayında İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu'nun açıklamasıyla görevden alınmıştı.