Elazığ'da fuhuş ve yolsuzluk operasyonu sonrası MHP'li isimden Emniyet'e 'FETÖ' göndermesi

Elazığ'da fuhuş ve yolsuzluk operasyonu sonrası MHP'li isimden Emniyet'e 'FETÖ' göndermesi
Elazığ'da AKP'li belediyelere yönelik yapılan fuhuş ve yolsuzluk operasyonları sonrası yaşanan tartışmalara MHP de dahil oldu. MHP eski milletvekili adayı Prof. Dr. Orhan Özbey, Elazığ Emniyeti'ne "FETÖ" göndermesi yaptı.Elazığ...
Elazığ'da AKP'li belediyelere yönelik yapılan fuhuş ve yolsuzluk operasyonları sonrası yaşanan tartışmalara MHP de dahil oldu. MHP eski milletvekili adayı Prof. Dr. Orhan Özbey, Elazığ Emniyeti'ne "FETÖ" göndermesi yaptı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde AKP’li belediyelere yönelik peş peşe operasyonlar gerçekleştirdi. İlk olarak Elazığ’ın Mollakendi Belediye Başkanı AKP’li Mehmet Enis Doğan, fuhuş operasyonunda tutuklandı. Emniyet, ardından Elazığ Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu yaptı.

Operasyonlar AKP'de tepkilere yol açtı

Belediye’nin Hayme Ana Kadın Girişim Kooperatifi’ne yönelik zimmet soruşturmasında 6 kişi tutuklanmış, başkan yardımcısı Nazif Bilginoğlu ifadeye çağrılmıştı. Seçim öncesinde ardı ardına gerçekleşen operasyonlar AKP’de tepkilere neden oldu. AKP ve MHP’nin ayrı ayrı seçime girdiği Elazığ’da, Emniyet ve yargı içindeki MHP’lilerin AKP’ye operasyon yaptığı iddiaları ortaya atıldı.

"FETÖ" göndermesi

Cumhuiyet yazarı Barış Terkoğlu’nun haberine göre, Elazığ’daki tartışmalara MHP’li isim Prof.Dr. Orhan Özbey de katıldı. Elazığ Üniversitesi’nde görev yapan ve geçmişte MHP’den vekil adayı olan Özbey, Elazığ Emniyeti’ne FETÖ göndermesi yaptı.

Özbey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Hergün silahlı bir olay ve uyuşturucu trafiğinin yaşandığı Elazığ’da; seçime sayılı günler kala ve sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize geleceği haftada, Ak Parti belediye başkanı ile ilişkilendirilip ülke gündemine taşınan fuhuş operasyonunu yapan Emniyet Müdürlüğü’nün zamanlaması çok manidar! FETÖvari operasyonları hatırlattı.”