Elbistan İlçe Emniyet Müdürü’nü darp eden savcı hakkında soruşturma açıldı

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü’nü darp eden savcı hakkında soruşturma açıldı
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir savcı, etrafa ateş açan kuzeninin gözaltına alınmasını engelledi, olaya müdahale için gelen Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Arif Gürbüz'e saldırdı. Yaşananlar üzerine savcı hakkında...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir savcı, etrafa ateş açan kuzeninin gözaltına alınmasını engelledi, olaya müdahale için gelen Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Arif Gürbüz'e saldırdı. Yaşananlar üzerine savcı hakkında soruşturma açıldı.

TGRT Haber'in haberine göre savcı da kuzeni de içkiliydi. Havaya ateş açılmasını takiben olay yerine yunus ekipleri intikal etti. Ancak savcı, ateş eden kuzeninin gözaltına alınmasına mukavemet gösterdi.

Savcı, kuzeni ve polisler arasında çıkan arbede sonrasında İlçe Emniyet Müdürü Arif Gürbüz olay yerine geldi. İddiaya göre savcı, İlçe Emniyet Müdürü'ne yumrukla saldırdı.

Gazeteci Tuna Öztunç'un aktardığına göre İlçe Emniyet Müdürü Arif Gürbüz’e yumruk atıp küfür eden savcı hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Adalet Bakanlığı da müfettiş görevlendirerek inceleme başlattı.