Elektrik olmadı su verelim

Elektrik olmadı su verelim
AKP lideri, partisinin il başkanları toplantısında da konuştu. Erdoğan, konuşmasında muhalefet partilerinin liderlerinin gerçekleştirdiği zirveyi de eleştirdi, “Bizim öyle yuvarlak masalarda işimiz yok. O yuvarlak masada neler...

AKP lideri, partisinin il başkanları toplantısında da konuştu. Erdoğan, konuşmasında muhalefet partilerinin liderlerinin gerçekleştirdiği zirveyi de eleştirdi, “Bizim öyle yuvarlak masalarda işimiz yok. O yuvarlak masada neler konuşuyorsunuz ortada. Paylaşın bakalım nereye kadar paylaşacaksınız. O masadan bir şey çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi galiba, HDP’yi neden almadınız? Onu da yanınıza alın” dedi.

SUDA %7 İNDİRİM
Erdoğan, “AKP’li belediyelerin olduğu yerlerde su tarifesinde en az yüzde 7 indirim yapacağız” açıklaması yaptı. Erdoğan toplantıda “Şöyle belediye başkanlarım bir ayağa kalksın bakalım” diye seslendikten sonra il başkanları arasındaki belediye başkanları ayağa kalkınca bu kez “Bu kadar mı belediye başkanı var ya…”diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Erdoğan uzunca bir süre “Oturun” demediği için başkanların Erdoğan’ın konuşmasını ayakta izlemesi de tuhaf bir görüntü oluşturdu.

ELEKTRİK BELİRSİZ
2018’den beri ekonomik dalgalanmalar nedeniyle sıkıntı yaşandığını bildiğini anlatan Erdoğan, elektrik tarifeleri konusunda vatandaş lehine değerlendirme yapılması talimatını verdiğini de söyledi.

Erdoğan, Türkiye’de yaşanan ekonomik buhran nedeniyle iktidarın politikalarını eleştiren, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı, “Bizi zorlayan içimizdeki hainlerdir. Türkiye asırlardır ne çektiyse, içeriden yediği yumruklardan çekmiştir. Bugün de aynı dertten muzdaribiz. CHP ve başındaki zat, milletin felaketinden, insanların sıkıntısından medet uman zihniyettedir” diye konuştu.