Elinde sopayla çıraklarına şınav çektirip süründürdü: Şaka yaptık, biz hep gülüp eğlenip çalışıyoruz

Elinde sopayla çıraklarına şınav çektirip süründürdü: Şaka yaptık, biz hep gülüp eğlenip çalışıyoruz
Iğdır'da Ferdi Döner isimli berberin elinde sopayla çıraklarına yarı çıplak halde ıslak zeminde şınav çektirip süründürdüğü görüntüler tepki çekti. Gözaltına alınan Döner "Şaka yaptık" dedi.Iğdır'da bir berber,...

Iğdır'da Ferdi Döner isimli berberin elinde sopayla çıraklarına yarı çıplak halde ıslak zeminde şınav çektirip süründürdüğü görüntüler tepki çekti. Gözaltına alınan Döner "Şaka yaptık" dedi.

Iğdır'da bir berber, yanında çalışan çıraklarına eziyet ettiğine ilişkin görüntüler sosyal medyada yayınlanınca gözaltına alındı. 

DHA'nın aktardığına göre Bağlar Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'ndeki kuaför salonunun sahibi Ferdi Döner, elinde sopayla çıraklarına şınav çektirdi sonra da iş yerinin bir başında diğer tarafından yarı çıplak vaziyette süründürdü. Döner, "Arkadaşlar, bundan sonra ustasına karşı gelen, birbirine laf atan, saygısızlık yapanları affetmeyeceğim" diye seslendi.

Eziyet anlarını bir müşteri cep telefonuyla kaydetti. Döner'in sürünmek istemeyen çırağına da "Dövmek istemiyorum, sürün kardeşim" dediği görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından çıraklarına şaka yaptığını öne süren Ferdi Döner, "Arkadaşlara şaka yaptık. Biz hep gülüp eğlenip çalışıyoruz. Görüntüleri çeken müşterimiz de şaka olsun diye yapmış. Bu duruma düşeceğimi hiç düşünmedim, üzgünüm" dedi.

Görüntülerin yayılmasının ardından berber Ferdi Döner gözaltına alındı. Valilik’ten yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organları ve sosyal medya mecralarında 'Berber çıraklarını şınav çektirip, süründürdü' başlıklı haber ve paylaşımlar yer almıştır. İlimizde faaliyet gösteren bir kuaförde çekildiği anlaşılan görüntülerle ilgili olarak E.D. isimli şüpheli şahıs, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınmıştır. Görüntülerde yer alan mağdurlar S.U. (15),  A.T. (13) ve E.P. (18) Çocuk Şube Müdürlüğü’ne intikal ettirilmiş olup olayla ilgili adli süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı. (