Elon Musk, X'te beğeni ve yeniden paylaşım sayılarını kaldırıyor mu?

Elon Musk, X'te beğeni ve yeniden paylaşım sayılarını kaldırıyor mu?
Sosyal medya platformu Twitter'ı aldıktan satın aldıktan sonra radikal değişiklikler yapan Elon Musk, yeni değişiklikler yapacağının sinyalini verdi. Musk, ilk olarak Twitter olan platformun adını X olarak değiştirmişti.Elon...
Sosyal medya platformu Twitter'ı aldıktan satın aldıktan sonra radikal değişiklikler yapan Elon Musk, yeni değişiklikler yapacağının sinyalini verdi. Musk, ilk olarak Twitter olan platformun adını X olarak değiştirmişti.

Elon Musk'ın X'te beğeni ve yeniden paylaşım sayılarını kaldıracağı ifade edildi. Morgan Stanley Teknoloji, Medya ve Telekom Konferansı’nda yaptığı konuşmayla bu duyuruyu yapan Musk, X’in paylaşımlardaki beğeni ve yeniden paylaşım rakamlarını kaldırmayı planladığını belirtti.

Bu duyuru, sosyal medyada büyük bir tartışma başlatırken, 2022 yılında şirketi satın aldığından bu yana yapılan en son hamle olarak değerlendirildi. Bu adımın bir sonucu olarak, bir gönderinin aldığı beğeni ve yeniden paylaşım sayıları artık görünmeyecek, ancak gönderinin yaratıcısı bu bilgileri kendi hesabında görmeye devam edecek.