Emekliye zam ne zaman? Bakan Vedat Işıkhan "Çok rahat olun" dedi

Emekliye zam ne zaman? Bakan Vedat Işıkhan "Çok rahat olun" dedi
Emeklinin gözü kulağı hükümetten gelecek bir müjdede. Büyük kısmı 7 bin 500 lira maaşla geçinmek zorunda olan, yüzde 25'lik zamdan birçoğunun faydalanamadığı emekliler, hayat pahalılığı karşısında eziliyor. Çalışma...

Emeklinin gözü kulağı hükümetten gelecek bir müjdede. Büyük kısmı 7 bin 500 lira maaşla geçinmek zorunda olan, yüzde 25'lik zamdan birçoğunun faydalanamadığı emekliler, hayat pahalılığı karşısında eziliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çorum’da esnafı ziyaret etti, sokakta vatandaşlarla sohbet etti. Emekliler, Bakan Işıkhan’a sorunlarını aktardı. Işıkhan emeklilere, “Çok rahat olun lütfen. Sayın Cumhurbaşkanı talimat verdi, çalışıyoruz” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bugün Çorum’daydı. Bakan Işıkhan’ın programında valilik, AKP İl Başkanlığı ve belediye bakanlığı ziyaretleri vardı. Işıkhan, esnafı da ziyaret etti. Bakan Işıkhan’ın, belediye meclisinin CHP’li üyelerini de ziyaret etmesi dikkat çekti.

Bakan Işıkhan, Çorum sokaklarında yürürken bir vatandaş emeklinin sorunlarından bahsetti. Bakan Işıkhan, “Cumhurbaşkanımız talimat verdi bize. Çalışıyoruz. Söz verdik. Meclis açılır açılmaz, inşallah…” dedi. Işıkhan, diğer vatandaşlara da “Çok rahat olun, lütfen. Sayın Cumhurbaşkanı talimat verdi, çalışıyoruz” dedi.

Bir başka vatandaş ise Bakan Işıkhan’a, “Öbürüne sekiz vereceğine dört ver, bu yana da dört ver” tepkisini gösterdi.