Engin Polat'ın cezaevinden görüntüsü ortaya çıktı

Engin Polat'ın cezaevinden görüntüsü ortaya çıktı
Kara para aklama suçlamasıyla Kasım ayından bu yana cezaevinde bulunan Engin Polat'ın cezaevinden görüntüsü ortaya çıktı. Anadolu Adliyesi'nde tutukluluk incelemesi yapılan Polat çiftinin tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti....
Kara para aklama suçlamasıyla Kasım ayından bu yana cezaevinde bulunan Engin Polat'ın cezaevinden görüntüsü ortaya çıktı. Anadolu Adliyesi'nde tutukluluk incelemesi yapılan Polat çiftinin tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti. Engin Polat'ın cezaevindeki son görüntüsü merak konusu oldu.

Kara para aklama suçlamasıyla kasım ayından bu yana cezaevinde bulunan Engin Polat'ın cezaevinden görüntüsü ortaya çıktı.

Anadolu Adliyesi'nde Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat başta olmak üzere diğer tüm tutukluların olağan tutukluluk incelemesi yapılmıştı. Haklarında yürütülen suçtan elde edilen malvarlığı değerlerini aklama, yasa dışı bahis ve diğer atılı suçların niteliği gereği her biri için ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti.

Polat çiftinin cezaevindeki halleri merak edilirken Engin Polat'ın yeni bir görüntüsü ortaya çıktı. Engin Polat’ın cezaevi görüşünde çekilen fotoğrafı paylaşıldı.

engin-polat.jpeg