Erdoğan Adıyaman'dan muhalefeti hedef aldı: Biz birileri gibi buraları deprem turisti edasıyla gezmiyoruz

Erdoğan Adıyaman'dan muhalefeti hedef aldı: Biz birileri gibi buraları deprem turisti edasıyla gezmiyoruz
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da gençlerle buluştu. Erdoğan muhalefeti hedef alarak " Biz birileri gibi buraları deprem turisti edasıyla gezmiyoruz" dedi.Erdoğan "Savunma sanayii sektörünün...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da gençlerle buluştu. Erdoğan muhalefeti hedef alarak " Biz birileri gibi buraları deprem turisti edasıyla gezmiyoruz" dedi.

Erdoğan "Savunma sanayii sektörünün önemli üretim tesislerinin bir kısmını bölgemize getiriyoruz. Adıyaman'da kablo ve kollektör üretim tesisi kuruyor, yazılım kampüsü oluşturuyoruz." ifadelerini kullandı. 28 Mayıs seçimleri için mesaj da veren Erdoğan "Milletimiz 14 Mayıs'ta bunlara gereken cevabı verdi, 28 Mayıs'ta bunlara belini doğrultamayacak dersi de vermesi lazım. 50 bin şehidimizin üzerine bu şekilde saygısızlık yapılamaz" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"6 Şubat depremlerinden beri hep buralarda olduk. Biz birileri gibi buraları deprem turisti edasıyla gezmiyoruz. Cumhur İttifakı'nın mensupları ile depremzedelerimizi hiç yalnız bırakmadık. Bilhassa gençlerimizin gayretinin yakın şahidiyiz. Ülkemizde birileri gençleri hep küçümseyerek kendilerince sizlerle aramızı açmaya çalıştılar. Halbuki biz siyasi hayatımız boyunca hep gençlerle yol yürümüş, her mücadelemizi onlarla vermiş birisiyiz. Onlar gençlerimizi harflerle etiketlendirerek ufuklarına sınır çizmeye çalıştı. Biz gençlerimizin vizyonunu genişletmek için çalıştık. TEKNOFEST gençliği dedik.

Savunma sanayii sektörünün önemli üretim tesislerinin bir kısmını bölgemize getiriyoruz. Adıyaman'da kablo ve kollektör üretim tesisi kuruyor, yazılım kampüsü oluşturuyoruz.

"Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti"

Çeyrek asır önceki Türkiye'yle bugünkü Türkiye arasında adeta çağ farkı olduğunu bilmezsek neden Türkiye Yüzyılı dediğimizi anlayamayız.

Bazıları her türlü çirkefliği sergiliyor olabilir. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti. Meclis'te artık sizlerin yaşlarında temsilcileriniz var. İnşallah önümüzdeki seçimlerde sizlerin arasından çıkacak temsilcileri de parlamentoda göreceğiz. 

"Milletimizin 28 Mayıs'ta bunlara belini doğrultamayacak dersi de vermesi lazım"

Milletimiz 14 Mayıs'ta bunlara gereken cevabı verdi, 28 Mayıs'ta bunlara belini doğrultamayacak dersi de vermesi lazım. 50 bin şehidimizin üzerine bu şekilde saygısızlık yapılamaz. Bunlar ama televizyon kanallarıyla ama farklı mecralarda, depremzedelerimize 11 vilayette hakaretler yağdırdılar. Bunlar onların yanına kalmayacak. Takipçisiyiz, gereken dersi alacaklar.

Buralara kazık çakacak halimiz yok. Biz de size güvenle bakacağız, Türkiye emin ellerdedir deyip sizlere ülkemizi bırakacak, yolumuza devam edeceğiz."

Erdoğan bir gencin "Gençlerin yönetime katılması konusundaki fikirleriniz nelerdir? sorusu üzerine şu cevabı verdi:

"Biliyorsunuz, 30 yaş seçme seçilme yaşıydı. Bunu önce 25'e, sonra 18'e düşürmek bize nasip oldu."

Bahçeli: Su küçüğün söz büyüğün

Erdoğan'ın ardından mikrofonu alan MHP Lideri Devlet Bahçeli, " 'Söz büyüğün, su küçüğün' derler. Ben suyumu içiyorum, sözün sahibi zaten konuştu" dedi.