Erdoğan, dün gerçekleştirilen İstanbul mitinginin ardından hedef değiştirdi

Erdoğan, dün gerçekleştirilen İstanbul mitinginin ardından hedef değiştirdi
Dünkü İstanbul mitingine katılımın az olduğunu dile getirerek hayal kırıklığını gizlemeyen Erdoğan, İstanbul stratejisini değiştirmeye karar verdi. Erdoğan'ın seçime bir gün kala İstanbul'un ilçelerinde mini mitingler...
Dünkü İstanbul mitingine katılımın az olduğunu dile getirerek hayal kırıklığını gizlemeyen Erdoğan, İstanbul stratejisini değiştirmeye karar verdi. Erdoğan'ın seçime bir gün kala İstanbul'un ilçelerinde mini mitingler düzenlemesi bekleniyor.

Türkiye tam 6 gün sonra sandık başına gidecek. Başta İstanbul olmak üzere pek çok kentin kaderi 31 Mart seçimlerinde belli olacak.

Erdoğan'ın 31 Mart seçimleri için sloganını "Yeniden İstanbul" olarak belirlemesi megakente özel önem verdiğini bir kez daha gözler önüne sermişti.

İstanbul'da anketler İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin yeniden adayı olan Ekrem İmamoğlu'nu önde gösteriyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan dün İstanbul mitinginde beklediğini bulamadı. Meydandaki düşük katılıma tepki gösteren Erdoğan "Biz bu meydanda 1,5 milyona alıştık. Bugün ise 650 bin kişi…" sözleriyle sitem etti.

Erdoğan son güne kadar sahada kalacak

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'un katıldığı her yayında art arda gafları seçmen açısından olumsuz bir profil çizerken son olarak Erdoğan İstanbul mitinginde beklediğini bulamadı.

Türkiye gazetesinin haberine göre Erdoğan, son güne kadar mitinglerini sürdürecek. Bugün Tokat ve Çorum’da miting yapacak olan Erdoğan’ın hafta boyunca, Aksaray, Yozgat, Diyarbakır, Batman, Kocaeli ve Bursa’da vatandaşlarla buluşması, son gün ise geçmiş seçimlerde olduğu gibi İstanbul’un ilçelerinde mini mitingler düzenlemesi bekleniyor.