Erdoğan, Erzurumlu seçmenden üç büyükşehir için destek istedi 

Erdoğan, Erzurumlu seçmenden üç büyükşehir için destek istedi 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde İzmir, İstanbul ve Ankara için destek istedi. Erdoğan konuşmasında, “Tek parti kalıntısı zihniyet terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek bekliyor. İstanbul'daki,...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde İzmir, İstanbul ve Ankara için destek istedi. Erdoğan konuşmasında, “Tek parti kalıntısı zihniyet terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek bekliyor. İstanbul'daki, Ankara'daki, İzmir'deki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız değil mi? Onları 'sakın bir yanlışlık olmasın' diye uyaracaksınız değil mi?” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Erzurumlu seçmenden İzmir, İstanbul ve Ankara için oy istedi: "İstanbul'daki, Ankara'daki, İzmir'deki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız değil mi? Onları 'sakın bir yanlışlık olmasın' diye uyaracaksınız değil mi?" 

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için oy isteyen Erdoğan, 31 Mart'ı milli irade bayramı haline getirmek istediklerini söyledi.  

Yerel seçim öncesi birçok kentte yinelediği 'hizmet tehdidi'ni Erzurum'da da sürdüren Erdoğan, "Hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi için sizden güçlü bir destek bekliyoruz" dedi.  

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:  

"Her hanım kardeşimizin bir Nene Hatun yüreği taşıyan Erzurum için ne desek azdır. 14-28 Mayıs seçimlerinde milletvekilliğinde yüzde 67, Cumhurbaşkanlığında yüzde 74 oranında verdiğiniz destek için şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarına bakarak anlıyoruz ki dadaş yine farkını, vefasını, sevdasını gösterdi.

Asırlarca ata yurtlarından gelen milyonlarca insanımızın girip kapısı Erzurum olmuştur. Ermeni çetelerin yaptıklarına karşı canını dişine takan Erzurumlunun hikayesi birer destan olarak anlatılacaktır.

"31 Mart milli bayram olacak” 

31 Mart'ı milli irade bayramı haline getirmeye hazır mıyız? Bunun için çok çalışacağız, daha fazla koşturacağız.

Biz insanlarımıza ve şehirlerimizi bu güne kadar hep eser ve siyaset hizmetiyle gösterdik. Erzurum'a 173 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. Erzurum depreme dayanıklı olacak. Bunun için bakanlıklarımızı harekete geçirdik. Hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi için sizden güçlü bir destek bekliyoruz.

Tek parti kalıntısı zihniyet terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek bekliyor. İstanbul'daki, Ankara'daki, İzmir'deki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız değil mi? Onları 'sakın bir yanlışlık olmasın' diye uyaracaksınız değil mi?"