Erdoğan’dan, CHP’ye ‘para sayma’ eleştirisi: Bunların becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek

Erdoğan’dan, CHP’ye ‘para sayma’ eleştirisi: Bunların becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’deki para sayma görüntülerine değinerek, “Bunların becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek. Bunun dışında gözle görülür hiçbir icraatları yok” dedi.Gazete Pencere Haber MerkeziYerel...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’deki para sayma görüntülerine değinerek, “Bunların becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek. Bunun dışında gözle görülür hiçbir icraatları yok” dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Yerel seçimlere 6 gün kala siyasi partilerin seçim temposu da devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında il ziyaretlerine devam eden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çorum mitingine katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yine muhalefeti hedef aldı. Erdoğan, CHP’deki para sayma görüntülerine değinerek, “Bunların becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek. Bunun dışında gözle görülür hiçbir icraatları yok” dedi.

Erdoğan konuşmasında, enflasyonda düzenlemelere gideceklerini belirterek, yılın ikinci yarısına işaret etti. Erdoğan, eski ittifak ortakları Yeniden Refah Partisi’ni de hedef alarak, “Bilhassa bir dönem bizim yanımızda, durup da beklentileri karşılanmayınca başka yerlere dümen kıran cambazlara karşı dostlarımızı uyaracağız” diye konuştu.

"Onları iyi niyetle ikaz edeceğiz"

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Sadece Çorum’u rekor oylarla kazanmak yetmez. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere diğer vilayetler başta olmak üzere diğer vilayetlerdeki hemşerilerimizi de telefonla arayıp ikna etmeye var mıyız? İstanbul’u, Ankara’yı arayacağız dimi? Nazımızın geçtiği ne kadar tanıdık varsa mutlaka ulaşacağız. Onları da AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın adaylarına oy vermek için ikna edeceğiz. Bilhassa bir dönem bizim yanımızda, durup da beklentileri karşılanmayınca başka yerlere dümen kıran cambazlara karşı dostlarımızı uyaracağız. AK Parti ve Cumhur İttifakı’na kaybettirmek için çalışanların oyunlarına gelmemesi için onları da iyi niyetle ikaz edeceğiz.

En büyük baş ağrımız olan enflasyon ve hayat pahalılığı konusunda gerekli adımları atıyoruz. Fahiş fiyat artışları ile milletin lokmasına göz diken fırsatçılarla ilgili bakanlıklarımız denetimlerini sürdürüyor. Yılın ikinci yarısından sonra enflasyonda hızlı bir düşüşün yaşandığını hep birlikte göreceğiz. Enflasyonun düşmesi demek pastanın büyümesi demektir. Pastanın büyümesi ile imkanlarımız da genişleyecek. Bundan da 85 milyonun tamamı istifade edecektir. Biz bunun çabasındayız. Kelebek ömürlü geçici rahatlamalardan ziyade, milletimizin tüm fertlerinin refahını kalıcı olarak arttırmayı hedefliyoruz. Daha önce nasıl enflasyonu tek haneli rakamlara biz indirdiysek inşallah aynısını yine biz başaracağız.

Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok. Bunların becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek. . Bunun dışında gözle görülür hiçbir icraatları yok. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayri meşru işler yapan kartel mi oldukları belli değil...