Erdoğan, AKP Şanlıurfa aday tanıtım toplantısında konuştu

Erdoğan, AKP Şanlıurfa aday tanıtım toplantısında konuştu
2 AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa aday tanıtım toplantısında konuştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Nisan Spor Salonu'nda AKP Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları...
2 AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa aday tanıtım toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Nisan Spor Salonu'nda AKP Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na ve Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenecek Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'ne katılmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Erdoğan, AKP Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı öncesi salonun dışında bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Şanlıurfa'nın şanlı insanları, sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularımla selamlıyorum. 31 Mart şimdiden Şanlıurfa için hayırlı oldun.

İnanıyorum ki, Şanlıurfa şanlı bir geçiş yapacak. Bütün oyunları bozmaya var mıyız? Bütün hesapları alt üst etmeye var mıyız?

Alt yapısı ile üst yapısı ile Şanlıurfa'ya üniversitesi ile, bütün bu hizmetleri hiç ara vermeden devam ettirdik mi? Artık Şanlıurfa havalimanı yokken şimdi havalimanı var mı, üniversitesi var mı? Kim yaptı? Yerel yönetimlerde de merkezi yönetim ile yerel yönetim el ele vererek bu yolda yürüyeceğiz. İlçe belediyelerimiz ile el ele verip yol yolda emin adımlarla yürüyeceğiz.

Sakın ha oyunlara gelmeyelim. Biz oyunları bozarak geldik. 21 senedir hep burada bu hizmetleri verdik, veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. 

Kardeşlerim ne zaman Şanlıurfa'ya gelsek bu coşkuyu hep gördük. Siz oyun bozdunuz oyun! 31 Mart'ta da bu oyunları bozmaya devam ediyor muyuz? 

Bugün adaylarımızı açıklıyoruz ama miting yapmaya da geleceğim. Biraz sonra kapalı spor salonunda aday tanıtımını yapacağız. Ardından Harran'a geçeceğiz Harran Üniversitesi'nde de konut dağıtım toplantısını yapacağız. Biz söz verdik mi yaparız. Biz dün Kahramanmaraş'taydık, orada konut dağıtım toplantısını yaptık. Afet konutlarıyla ilgili bu adımları atmaya devam edeceğiz. Ben size güveniyorum, size inanıyorum. Siz de bu kardeşinize inanın, güvenin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1992 yılında açılan Harran Üniversitesi'nin AKP döneminde yapıldığını söyledi.

Erdoğan, daha sonra aday tanıtım toplantısına geçti. İstanbul'daki Çağlayan Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısı üzerinden CHP'ye yüklenen Erdoğan'ın konuşmasından satır araları şu şekilde:

Sizler şahitsiniz, biz sizlerin iradesine hürmetten asla taviz vermeden hep şehrin daha iyiye gitmesi için ne gerekiyorsa onu yapmaya gayret gösterdik. Devlet yatırımlarını planlarken de kamu görevlilerini atarken de parti teşkilatlarımızı oluştururken de, milletvekili ve belediye başkan adaylarımızı belirlerken de daima aynı anlayışla hareket ettik.

Şanlıurfa'nın isminin arkasına saklanıp Şanlıurfalıların iradesini istismar edip kendi bireysel hesapları üzerinde koşanlardan asla olmadık. Hepimiz beşeriz. Elbette eksiklerimiz hatta hatalarımız çıkabilir ama ihlasımızı ve şehrimize kazandırdıklarımızı kimse inkar edemez. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı da ilçelerimizin belediye başkan adaylarımızı da bu şekilde belirledik. Pek çok aday adayı arasında en az kırgınlığa yol açacak, Şanlıurfa'ya katkı verecek isimlerle 31 Mart'ta sizlerin huzuruna çıkmaya çalıştık.

Türkiye üzerinde hesabı olan herkesin kullanabileceği bir aparat haline gelen CHP'nin bu içler acısı durumu İstanbul'daki son terör saldırısıyla bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Bu saldırıyı yapan teröristlerin ve onlara emir verenlerin en büyük siyasi hamisi genel başkanı başta olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür Efendi bu örgütün cezaevindeki elebaşına genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bizzat selam gönderdi. CHP yöneticilerinden bazılarının eylemi yapan teröristleri savunmak için Meclis'e verdikleri soru önergeleri dahi var. CHP güdümündeki medya kuruluşlarının terör örgütlerinin bültenine dönen içler acısı halini saymıyorum."

 

 

 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa adaylarını açıkladı.

İşte AKP'nin Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları:

Akçakale: Abdulhakim Ayhan

Birecik: Mahmut Mirkelam

Bozova: Suphi Aksoy

Ceylanpınar: Seyithan Atilla

Eyyübiye: Mehmet Kuş

Halfeti: Şeref Albayrak

Haliliye: Mehmet Canpolat

Harran: Mehmet Özyavuz (MHP)

Hilvan: Aslan Ali Bayık

Karaköprü: Metin Baydilli

Siverek: Ali Murat Bucak

Suruç: Mustafa Yüksel

Viranşehir: Salih Ekinci