Erdoğan, savcının atandığı şehri duyunca tavsiye verdi: Bayburt döneri tartışılmazdır

Erdoğan, savcının atandığı şehri duyunca tavsiye verdi: Bayburt döneri tartışılmazdır
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde Bayburt'a atanan savcıya şehrin dönerini överek "Tartışılmazdır" dedi.AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı...
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde Bayburt'a atanan savcıya şehrin dönerini överek "Tartışılmazdır" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu.

Erdoğan, kurada adı çıkan isimlerin birkaçını okuyarak tebrik etti. Bayburt'a yapılan atamalara dikkat çeken Erdoğan, okuduğu son ismin de Bayburt'a atandığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Gözleri salonda anons ettiği ve Bayburt Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Kemal Demirci'yi arayan Erdoğan, yeni savcıya bir öneride bulundu.

Bayburt'un dönerinin lezzetine dikkat çeken Erdoğan, "Kemal neredesin? Haydi bakalım! Biliyorsun Bayburt'un döneri tartışılmazdır" dedi.