Seçime saatler kala Erdoğan: İsmailağa'yı ziyaret etti, Ayasofya'da Kur'an okudu

Seçime saatler kala Erdoğan: İsmailağa'yı ziyaret etti, Ayasofya'da Kur'an okudu
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın adayı olarak katıldığı 14 Mayıs 2023 tarihli 13. Cumhurbaşkanı Seçimi'nden önceki son akşam namazını Ayasofya Camii'nde kıldı. Erdoğan'ın bir...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın adayı olarak katıldığı 14 Mayıs 2023 tarihli 13. Cumhurbaşkanı Seçimi'nden önceki son akşam namazını Ayasofya Camii'nde kıldı. Erdoğan'ın bir önceki adresi, İstanbul Çarşamba'da ikamet eden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'tı.

Seçime 24 saatten az bir süre kaldı. Gününü İstanbul'da semt mitingleriyle geçiren Erdoğan, gün sonunda İsmailağa Cemaati liderini evinde ziyaret etti. Daha sonra akşam namazını kılmak üzere Ayasofya Camii'ne giden Erdoğan, buradaki kalabalık tarafından Allahu ekber sesleriyle karşılandı.

Erdoğan, Ayasofya Camii'nde bulunduğu sürede hem Kur'an okudu hem de cemaate bir konuşma yaptı. Erdoğan'ın konuşmasının bir kısmı, iktidara yakın Yeni Şafak gazetesi tarafından yayımlandı.

Bugün saat 18.00'de başlayan propaganda yasağı ise 24 saat devam edecek. Yarın sandıklar kapanana kadar propaganda içeren haber ve yayın yapılamayacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında Yüksek Seçim Kurulu'nun seçime ilişkin haber ve tebliğleri yayımlanabilecek. Saat 21.00'den sonra bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek.